sundávali jste někdo ty venkovní gumové lišty na zadních oknech u kupé, jsou nalepené na takové pěnovce a zvenku se mi nedaří ty staré odervat, je nutné vyndávat okno aby to šlo tahat kolmo vzhůru, nebo je na to jiná finta? Nepovolí to lepidlo třeba po nahřátí?
ja je sundával ikdyž tam bylo okno,odehneš lištu na okraji, nožem opatrně odříznout tu pásku a pak na vrtačku gumovej kotouč a očistit zbytky nalepené pásky, odmastit a nalepit nový lišty
Slepovali jste někdo dveřní tapecírung na e36 kupé? Koupil jsem nové příchytky ale při sundávání se odlepil ten plast v kterém drží od samotného tapecu, zkoušel jsem to lepit sekuďákem ale bez šance. Co na to ? Chemopren?
Kalasnikov píše:díky povedlo se. Nechci zakládat další dotaz:
Slepovali jste někdo dveřní tapecírung na e36 kupé? Koupil jsem nové příchytky ale při sundávání se odlepil ten plast v kterém drží od samotného tapecu, zkoušel jsem to lepit sekuďákem ale bez šance. Co na to ? Chemopren?
Kalasnikov píše:díky povedlo se. Nechci zakládat další dotaz:
osobně sem to lepil taky lepidlem na autosklo, ale další sundavaní sem to zase strhnul. Tak sem volil méně šetrnou metodu. do plastu sem navrtal malé dírky a přilepil jsem to na rapid kit ( kit na opravu karoserií )
ted už to ničím nesundám