Každopádně to sem vůbec ale vůbec nepatří!!!
A valná většina našeho národa jako vždy ,,zaovčí" a jdou s davem. Takovejch honů už bylo a bude. Nejdřív motorkáři, potom piráti - to zase každej druhej feldař začal jezdit s kamerou aby mohl poslat na Novu svého natočeného piráta v akci. Ted jsou to mladí řidiči v silných autech. At si mladí a kdokoliv frajeří v čem chce, kdyt je to proboha jen jeho ostuda.patriot píše:No ono to taky udělají i média a hlavně TV ZNOVA. Když se v KOKTĚ, nebo v jiném koncernu zabijí 2 lidi, nikdo o tom pomalu ani neví.
Když mladý kluk v silném BMW ( u nich je ale silné každé BMW, i 1,8i) přejede slepici, je to večer ve zprávách v hlavní relaci.
Proto mají lidi na řidiče BMW tento úsudek :tutuk:
Můžeš mi říct co je dle tebe smutného nebo vtipného na tom, že nějakej mladej klučina si koupí Golfa třeba zrovna tu VR6ku? Je na tom snad něco špatného?mike-ee píše:V poslední době sem ale vypozoroval, že hodně lidí z rozumunakonec vybírá koncernove golfy různé GTI a VR6, protože je to levnější na opravu jako BMW ale sílu to v rámci možností má a když se říznou pružiny, tak to i sedíJak smutné, ale vtipné...
Brácha měl kdysi trojku Golfa, černé kupé, 2,8i VR6, na tu dobu docela kára a když jsem se v tom svezl, byl jsem vykulenejmike-ee píše:Podle mně ty VR6 jsou skvosty a tím, že oni to koupí, za nulové náklady z toho udělají "supersport" a pak jen lijou benzín. Za měsíc to dojede a jelikož kluci nemají peníze tak to buď stojí nebo jde na díly... Taktéž vím o jedné, ve které nedávno mladík položil život, víceméně na rovince, pouze šutry na krajnici, kdo víc co měl v sobě... Já zrovna ty golfy můžu, když jsou hezky udělaný a pečuje se o ně se ctí.