Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová bílá trojka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Paty

#21 Příspěvek od Paty »

tak když jsme u toho tak jaká je tvoje věková kategorie=mladej blbeček?!
8)
Každopádně to sem vůbec ale vůbec nepatří!!!
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od ELiLOBO »

Mě je 22, a nejde tak o to "mladí" ale blbečkové respektive frajírci...
Oooz

#23 Příspěvek od Oooz »

patriot píše:No ono to taky udělají i média a hlavně TV ZNOVA. Když se v KOKTĚ, nebo v jiném koncernu zabijí 2 lidi, nikdo o tom pomalu ani neví.
Když mladý kluk v silném BMW ( u nich je ale silné každé BMW, i 1,8i) přejede slepici, je to večer ve zprávách v hlavní relaci.

Proto mají lidi na řidiče BMW tento úsudek :tutuk:

A valná většina našeho národa jako vždy ,,zaovčí" a jdou s davem. Takovejch honů už bylo a bude. Nejdřív motorkáři, potom piráti - to zase každej druhej feldař začal jezdit s kamerou aby mohl poslat na Novu svého natočeného piráta v akci. Ted jsou to mladí řidiči v silných autech. At si mladí a kdokoliv frajeří v čem chce, kdyt je to proboha jen jeho ostuda.
mrJekill

#24 Příspěvek od mrJekill »

jarda píše:Vy děláte jako kdyby vám bylo 40 :Ehm:

Za tři roky :(
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

He he nejlepší poznámky jsou hned pod videem..
- spíš "pan Kotrmelec :-)"

"Jak rika Řiťmus...si zabil:D"
liza

#26 Příspěvek od liza »

hezký fotky :wink:
Streety

#27 Příspěvek od Streety »

Co to je ty vole? OT uz samotny prispevek :sad2:
Afri

#28 Příspěvek od Afri »

No.. budto to chce mit koule, nebo tezce vylizanou hlavu udelat takove video.. Nicmene pridam se k davu => pekna slecna..
frujt

#29 Příspěvek od frujt »

Nahodou ani rytmus nema takove baby :D

jinak pekny stroj. Babca super vkus.

jo a at si jdou na audi. :D
Full5er

#30 Příspěvek od Full5er »

Jestli je to Tvoje "žena", tak bych se radši zajímal o to kde na to vyrobila peníze, než o tom autě dělat nesmyslný videa... :smich2:

Cizí peří umí natočit každá ryba..
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od mike-ee »

Já mám k tomu jenom jeden dotaz. Nechce babička ještě jednoho vnoučka? Nějaký kola bych ji už předhodil :lol:

Jinak ti mladí frajírci.... Chápu co tím asi myslel, tu sortu lidi, kdy někdo poctivě vydělá třeba na E36 M3 a jeho okoli respektive kamarádí musí mít mermomocí po projížďce v M3 taky nějaký Bávo, pak s tím naletí do zatáčky protože to sedí, to je BMW a jak to končí. V poslední době sem ale vypozoroval, že hodně lidí z rozumunakonec vybírá koncernove golfy různé GTI a VR6, protože je to levnější na opravu jako BMW ale sílu to v rámci možností má a když se říznou pružiny, tak to i sedí :lol: Jak smutné, ale vtipné...

P.S: Nejenom zadokolka se musí umět řídit....
jarin36

#32 Příspěvek od jarin36 »

P.S: Nejenom zadokolka se musí umět řídit....
Souhlasim, treba takove quattro dokaze v zime a v zatacce udelat hodne vrasek na cele :wink:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od xSAFA »

mike-ee píše:V poslední době sem ale vypozoroval, že hodně lidí z rozumunakonec vybírá koncernove golfy různé GTI a VR6, protože je to levnější na opravu jako BMW ale sílu to v rámci možností má a když se říznou pružiny, tak to i sedí :lol: Jak smutné, ale vtipné...

Můžeš mi říct co je dle tebe smutného nebo vtipného na tom, že nějakej mladej klučina si koupí Golfa třeba zrovna tu VR6ku? Je na tom snad něco špatného?
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od mike-ee »

Pro mně je smutné na tom to, jak ty auta končí... Podle mně ty VR6 jsou skvosty a tím, že oni to koupí, za nulové náklady z toho udělají "supersport" a pak jen lijou benzín. Za měsíc to dojede a jelikož kluci nemají peníze tak to buď stojí nebo jde na díly... Taktéž vím o jedné, ve které nedávno mladík položil život, víceméně na rovince, pouze šutry na krajnici, kdo víc co měl v sobě... Já zrovna ty golfy můžu, když jsou hezky udělaný a pečuje se o ně se ctí.

tohle je pro mně smutně vtipný paradox, kolik aut takhle končí a z druhé strany kolik dluhů kvůli tomu mladým lidem vzniká, jen aby měli na silné auto... Bohužel se tak můj bývaly blízký přítel dostal do nížin o kterých bych nechtěl ani psát.... Nevím jaké máte zkušenosti vy ostatní....
patriot
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od patriot »

mike-ee píše:Podle mně ty VR6 jsou skvosty a tím, že oni to koupí, za nulové náklady z toho udělají "supersport" a pak jen lijou benzín. Za měsíc to dojede a jelikož kluci nemají peníze tak to buď stojí nebo jde na díly... Taktéž vím o jedné, ve které nedávno mladík položil život, víceméně na rovince, pouze šutry na krajnici, kdo víc co měl v sobě... Já zrovna ty golfy můžu, když jsou hezky udělaný a pečuje se o ně se ctí.

Brácha měl kdysi trojku Golfa, černé kupé, 2,8i VR6, na tu dobu docela kára a když jsem se v tom svezl, byl jsem vykulenej 8O

Ale ta spotřeba :twisted:
liza

#36 Příspěvek od liza »

Podle mě nemá cenu řešit, jestli si někdo koupí golfa nebo bmw. Vždycky jen záleží na člověku jak se zachová při dané situaci. Podle mě každý tady už byl v nějaké kritické situaci a nevěřím tomu, že by tu byl samý pilot formule1, ale prostě měl jen tu kliku a nějak se to sehrálo v dobrém. Na zabití nemusí být silný auto, stačí i favorit. :wink:
Jamall

#37 Příspěvek od Jamall »

I na Fichtlu se zabylo dost lidí, o to víc kluků a holek dostalo auta po rodičích, nebo darem. Různé individua řídi různe auta. Nevysvětlitelné je i spojení mezi golfem a idiotma ze základky, ale o tom všem se nemluví jenom proto protože nemají BMW, ale jakmile je to BMW tak ad už je nové, nebo za boženku, pokaždé v televizi uslyšíte "řidič luxusního BMW"

Je to stejní jako projev známého když mu řeknete, že vlastníte BMW.... Nové staré to je jedno. Tady je jasně vidět, že BMW není jenom image ale hlavně pojem
gs500e

#38 Příspěvek od gs500e »

no přesně, jak máš bmw, tak nikoho nezajímá, že třeba stálo stejně jak kdejaká ojetá šlupka...
jsem si nedávno koupil na dojíždění do práce e36 tds za pár šupů, a během 14dní mi v praze někdo nožem projel 2gumy, nevím proč a čím jsem si to zasloužil, ale komukoliv jsem to řekl, tak odpověd zněla " to víš, asi ti někdo záviděl, bmw si nemůže dovolit jen tak někdo" :-D jaká blbost, okolo stálo nespočet aut a jen málokteré mělo menší hodnotu než moje bmw
Odpovědět