Taxem koukal do ETK na loketky a je mezi nima rozdil v konstrukci a to v 9/93. Neví někdo, v čem se liší? Jsem teď jednu pořídil a nějak mi tam nepasuje a něco tam i chybí. Tak nevím, ze kterýho roku to mám dokoupit. Jinak mám právě tu starší a chybí mi spodek, ten co je kolem ruční brzdy. Foto by mi taky pomohlo. Díky moc.
Tak už vím, dle obrázku se liší délkou toho plastu kolem ručky. Do 93 se dává loketka na ten plast a krytka za loketkou je kratší a po 93 je ten plast kolem ručky kratší a loketka se přidělává za ten plast a zadní krytka za loketkou je až ke koberci. Lepší je to poznat na foto.
a není problém při montáži té novější loketky do staršího auta? teď jsem to zkoušel a ty dva šrouby co jsou u ručky jsou nějaké malé na ty otvory pro loketku, navíc se mi zdá že jsou od sebe jinak daleko než ty otvory
Mam koupene sportovni sedacky a chctel sem tam davat i cernou loketku z 318is coupe r.v.98 do mazlika 325i coupe r.v.92 mam tam modrou ako povodne sedacky a vajca nepasuje a zial bohu stredovy kanal mam na SK je problem vtom uchyteni na klb.