když jsem ve čtvrtek nabral plnou a postavil to z mírného kopečka, tak mi z nádržely vytekly tak cca 4 - 5 dcl benzínu (prostě je pod autem slušná kaluž), stalo se to někomu?
Předpokládám, že by to mohla být netěsnost hadic, ale může to být i něco horšího?
Ja mel kdsi takovy problém na fordu, ale tady nevím no. Prostě nádrž bla v místě spojení tech dvou kusu už načatá rzí a jak se vzalo hodně benálu tak to prosakovalo tak by mohla byt taky nekde trochu chycena- nekde vejš a teče to jen při plné nadrži nebo tak
E, stálo to přes noc, takže bez nastartovaného motoru.
To je právě to divný, že to vyteklo fakt tak cca 2 - 3 dcl, víc ne. Ještě mě napadlo, že to teoreticky mohlo být přes víčko, ale zase tolik toho snad nebylo a tak moc z kopce to taky nestálo :-/.
No možná přes to víčko by to bylo možný.Mě to dělá na Nissanovi,když natankuji plnou a pak to nechám mírně do kopce a ještě na to bude svítit slunko tak to normálně teče přes to víčko ven.Zkus se na to zaměřit a vypozorovat.
ale jestli to neni vicko, muze to byt treba jen nejaka netesnost, klidne i mala dirka v nadrzi, pres kterou to kapalo a za noc vykapalo proste jen nekolik dcl.
Ja vas zdravim,e36 316 M40 potrebuju take radu-pri bezicim motoru je docela dost citit benale a kdyz jsem dnes nakouk tak ta kovova spona co jde prez celou nadrz je pekne ochcana,co to je?prosim rychlou radu co to bude nadrz,nebo hadice popripade tesneni??
diky
Alexru píše:Ja vas zdravim,e36 316 M40 potrebuju take radu-pri bezicim motoru je docela dost citit benale a kdyz jsem dnes nakouk tak ta kovova spona co jde prez celou nadrz je pekne ochcana,co to je?prosim rychlou radu,nez schorim:( jde o to jestly nadrz,nebo hadice popripade tesneni??
diky
tak to se asi musis podivat sam. Ono to muze byt cokoli.
Afri píše:ale jestli to neni vicko, muze to byt treba jen nejaka netesnost, klidne i mala dirka v nadrzi, pres kterou to kapalo a za noc vykapalo proste jen nekolik dcl.
Jo, nakonec to vypadá, že fakt je prorezlá nádrž...
Tak přiznám se, že tohle mě nenapadlo zkoumat, a žil jsem v domění že je plechová. Nicméně, problém vyřešen - je špatné těsnění mezi nádrží a palivovým čerpadlem (aspoň dle sdělení servisu).