včera jsem normálně zaparkoval jako vždy u baráku, vše povypínal, zamknul auto jako každý den....večer, když se vraceli rodiče, všimli si, že mi blikají výstražná světla, než stačili za mnou přijít, světla sama od sebe přestala svítil......nevíte někdo čím by to mohlo být???? díky
mě to dělalo při porušené kabeláži, sem tam se to zaplo a pak to přestalo, konkrétně se jednalo o kabely pod kobercem u řidiče, byla tam voda/vlhko- což vytvořilo kontakt, případně přerušilo. Btw nemohl tam být alarm nekdy dodělávaný, později odpojen a tet delá neplechu?
shade741 píše:mě to dělalo při porušené kabeláži, sem tam se to zaplo a pak to přestalo, konkrétně se jednalo o kabely pod kobercem u řidiče, byla tam voda/vlhko- což vytvořilo kontakt, případně přerušilo. Btw nemohl tam být alarm nekdy dodělávaný, později odpojen a tet delá neplechu?
je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice )
Danny13 píše:je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice )
tak tohle "čidlo a světýlko" není určo origo, takže jsou dodělávána
Danny13 píše:je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice )
tak tohle "čidlo a světýlko" není určo origo, takže jsou dodělávána
takže myslíš, že to opravdu může být tím, že tam někdo měl alarm, pak ho dal pryč a teď to blikne z tohohle důvodu????
Dan td píše:Běž po drátech od těch věcí navíc a skoro bych se vsadil, že najdeš nějakou krabičku od dodělávaného alarmu
oukej, mrknu na to......jinak vím, že pod palubovkou u řidiče je dělaný imobilizér (je tam krabička, stávalo se mi, že jsem jel a nejednou se vypnul celý motor, musel jsem zastavit, zamknout a odemknout auto a pak to jelo normálně, pak jsem pohnul kabelami a od té doby se to nestalo(
nenechal jsi ji v zimě stát nenabitou někde v mrazu? To ji popraví životnost, nemluvně o tom, že odtamtud odkud jsi ji vzal stála už nějakou dobu, páč si ji jistě nekupoval nenalitou.
Každopádně bych zkontroloval kabeláž na výku kufru, jestli není nějaký drát zpřelámaní, umí to nadělat dost neplechy.
Pak bych si ještě posvítil na čudlík výstražních a poté už asi jenom kabeláž, tak hodně štěstí, ad to nejsou kabely pod kobercem...
Jamall píše:nenechal jsi ji v zimě stát nenabitou někde v mrazu? To ji popraví životnost, nemluvně o tom, že odtamtud odkud jsi ji vzal stála už nějakou dobu, páč si ji jistě nekupoval nenalitou.
Každopádně bych zkontroloval kabeláž na výku kufru, jestli není nějaký drát zpřelámaní, umí to nadělat dost neplechy.
Pak bych si ještě posvítil na čudlík výstražních a poté už asi jenom kabeláž, tak hodně štěstí, ad to nejsou kabely pod kobercem...
Možná ještě relátko
nenechal, jezdím s mazlikem každý den a baterku jsem, od té doby co jsem jí tam dal, nevyndaval.....mrknu na to, co mi píšeš a uvidíme.....proč by to neměli být kabely pod kobercem, je s nimi nějaký větší problém????