Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

samorozsvícení výstražných světel

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Danny13

#1 Příspěvek od Danny13 »

včera jsem normálně zaparkoval jako vždy u baráku, vše povypínal, zamknul auto jako každý den....večer, když se vraceli rodiče, všimli si, že mi blikají výstražná světla, než stačili za mnou přijít, světla sama od sebe přestala svítil......nevíte někdo čím by to mohlo být???? díky
CBR1000F
Klubové ID: 2649
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CBR1000F »

....že by alarm?
Danny13

#3 Příspěvek od Danny13 »

CBR1000F píše:....že by alarm?
nemám ho tam, ten si tam budu teprve dávat....
shade741

#4 Příspěvek od shade741 »

mě to dělalo při porušené kabeláži, sem tam se to zaplo a pak to přestalo, konkrétně se jednalo o kabely pod kobercem u řidiče, byla tam voda/vlhko- což vytvořilo kontakt, případně přerušilo. Btw nemohl tam být alarm nekdy dodělávaný, později odpojen a tet delá neplechu?
Danny13

#5 Příspěvek od Danny13 »

shade741 píše:mě to dělalo při porušené kabeláži, sem tam se to zaplo a pak to přestalo, konkrétně se jednalo o kabely pod kobercem u řidiče, byla tam voda/vlhko- což vytvořilo kontakt, případně přerušilo. Btw nemohl tam být alarm nekdy dodělávaný, později odpojen a tet delá neplechu?
je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice :D)
paca

#6 Příspěvek od paca »

Danny13 píše:je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice :D)
tak tohle "čidlo a světýlko" není určo origo, takže jsou dodělávána :wink:
Danny13

#7 Příspěvek od Danny13 »

paca píše:
Danny13 píše:je to možný, jediný co tam je, je u řadící páky červený světýlko, který bliká a u spolujezdce je u čelního skla něco jako čidlo (nevyznám se tolik v elektrice :D)
tak tohle "čidlo a světýlko" není určo origo, takže jsou dodělávána :wink:
takže myslíš, že to opravdu může být tím, že tam někdo měl alarm, pak ho dal pryč a teď to blikne z tohohle důvodu????
Dan td
Klubové ID: 590

#8 Příspěvek od Dan td »

Běž po drátech od těch věcí navíc a skoro bych se vsadil, že najdeš nějakou krabičku od dodělávaného alarmu :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Danny13

#9 Příspěvek od Danny13 »

Dan td píše:Běž po drátech od těch věcí navíc a skoro bych se vsadil, že najdeš nějakou krabičku od dodělávaného alarmu :-)
oukej, mrknu na to......jinak vím, že pod palubovkou u řidiče je dělaný imobilizér (je tam krabička, stávalo se mi, že jsem jel a nejednou se vypnul celý motor, musel jsem zastavit, zamknout a odemknout auto a pak to jelo normálně, pak jsem pohnul kabelami a od té doby se to nestalo(
Jamall
Klubové ID: 2933

#10 Příspěvek od Jamall »

u mého auta když je slabá baterka začnou blikat výstražné světlá (e36 kupé 93" + alarm)
Danny13

#11 Příspěvek od Danny13 »

Jamall píše:u mého auta když je slabá baterka začnou blikat výstražné světlá
já kupoval novou v listopadu, koupil jsem Vartu blue dynamic, ráno jsem normálně hned nastartoval, takže by měla být OK....
Jamall

#12 Příspěvek od Jamall »

nenechal jsi ji v zimě stát nenabitou někde v mrazu? To ji popraví životnost, nemluvně o tom, že odtamtud odkud jsi ji vzal stála už nějakou dobu, páč si ji jistě nekupoval nenalitou.

Každopádně bych zkontroloval kabeláž na výku kufru, jestli není nějaký drát zpřelámaní, umí to nadělat dost neplechy.

Pak bych si ještě posvítil na čudlík výstražních a poté už asi jenom kabeláž, tak hodně štěstí, ad to nejsou kabely pod kobercem...

Možná ještě relátko
Danny13

#13 Příspěvek od Danny13 »

Jamall píše:nenechal jsi ji v zimě stát nenabitou někde v mrazu? To ji popraví životnost, nemluvně o tom, že odtamtud odkud jsi ji vzal stála už nějakou dobu, páč si ji jistě nekupoval nenalitou.

Každopádně bych zkontroloval kabeláž na výku kufru, jestli není nějaký drát zpřelámaní, umí to nadělat dost neplechy.

Pak bych si ještě posvítil na čudlík výstražních a poté už asi jenom kabeláž, tak hodně štěstí, ad to nejsou kabely pod kobercem...

Možná ještě relátko
nenechal, jezdím s mazlikem každý den a baterku jsem, od té doby co jsem jí tam dal, nevyndaval.....mrknu na to, co mi píšeš a uvidíme.....proč by to neměli být kabely pod kobercem, je s nimi nějaký větší problém????
Jamall

#14 Příspěvek od Jamall »

není, není neboj jsem se s tím, alepsoň dík bohu nesetkal. Ale jestli někde praskla izolace, tak voda drát snadno uzemní
Danny13

#15 Příspěvek od Danny13 »

Jamall píše:není, není neboj jsem se s tím, alepsoň dík bohu nesetkal. Ale jestli někde praskla izolace, tak voda drát snadno uzemní
jj, to je pravda.....tak na to odpoledne mrknu....díky moc
Odpovědět