Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pripravek na hydroštely

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od jiriik »

Zety píše:
jiriik píše:
Zety píše:Jak říkám jeslti jsi přesedlal z benzínu tak ten motor je hlučnější, a pokud chceš zkontrolovat vstřiky tak si zajeď do zábřeha do bosche diesel servis, a vedle v Sš automobilní je mistr co už má několikátý BMW ten by si ho mohl poslechnout

Byl jsem v Zábřehu na repasi vstřiku a uplná katastrofa...Byl jsem v Šumperku u Lukáše na Bohdíkovské ulici v servise a ten mi přeměřoval vstřiky a jsou pořád ve stejném stavu, tak jak před repasí.

Aha tak to sorry já tam s autem nebyl no. Já jen chodil do té školy tam

Ne však v pohodě... mě každý taky doporučoval Zábřeh, tak jsem si řikal asik budou dobří...Buď mám smůlu jen já nebo nevím :-)
Zety
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Zety »

No můj otec tam měl štestí v neštěstí, má megana 1.9dci a vyměnili mu tlakovej ventil na railu cena cca 5tis. A vyměnili mu žhavičky cena za kus cca 400,- Pak mu to naúčtovali a zapoměli mu tam započítat ty žhavičky :D tak zaplatil 5tis šel pryč :D
Led_Zeppelin

#43 Příspěvek od Led_Zeppelin »

Myslim si, ze to muze byt zpusobene i ciste kilometrama (mam 330...bohuzel tisic ne 330i), jeden mi cvaka a auto bylo koupeno novy, lip se k tomu chovat neda (zahrival a dokonce jsem i nechaval menit olej :lol: , po cca 12K)...
Takze proste takhle no... Mechanik mi tam nalil nejaky to aditivum, myslim prave to liqui molly a vyrazne se to zlepsilo... Jinak delalo to hlavne po rychlejsi jizde, na volnobehu...

Akorat teda nevim, co tam menit... Ten jeden vadnej asi nenajdu, co? A hlavne co jeste se s tim dela? A aby to nejak nevyslo na 100 tisic...
jiriik
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od jiriik »

Led_Zeppelin píše:Myslim si, ze to muze byt zpusobene i ciste kilometrama (mam 330...bohuzel tisic ne 330i), jeden mi cvaka a auto bylo koupeno novy, lip se k tomu chovat neda (zahrival a dokonce jsem i nechaval menit olej :lol: , po cca 12K)...
Takze proste takhle no... Mechanik mi tam nalil nejaky to aditivum, myslim prave to liqui molly a vyrazne se to zlepsilo... Jinak delalo to hlavne po rychlejsi jizde, na volnobehu...

Akorat teda nevim, co tam menit... Ten jeden vadnej asi nenajdu, co? A hlavne co jeste se s tim dela? A aby to nejak nevyslo na 100 tisic...

Taky tam budu dávat liqui molly při výměně oleje, tak jsem zvědavéj:-)
Led_Zeppelin

#45 Příspěvek od Led_Zeppelin »

jiriik píše:
Led_Zeppelin píše:Myslim si, ze to muze byt zpusobene i ciste kilometrama (mam 330...bohuzel tisic ne 330i), jeden mi cvaka a auto bylo koupeno novy, lip se k tomu chovat neda (zahrival a dokonce jsem i nechaval menit olej :lol: , po cca 12K)...

Taky tam budu dávat liqui molly při výměně oleje, tak jsem zvědavéj:-)

Melo by se to nejak zlepsit, ale dej tomu cas... a prachy (=benzin), jelikoz je pry lepsi to docela tocit a jezdit na otackach (alepson na 3,5 tisic otacek), ze se to tam lip dostane...
slajch

#46 Příspěvek od slajch »

U me to chvilku cvaka po studenym startu, ale jakmile se olej ohreje je to v pohode, musi ho tam ale bejt dost! Urcite se na nem nevyplati setrit.
johnyfly1

#47 Příspěvek od johnyfly1 »

a daju sa nejak zrepasovat? vraj je vnutri olej...
ked sa objednaju nove je v nich uz olej alebo to treba dat niekde spravit?
vraj ked sa daju do inej polohy po 10minutach zacne z nich ten olej vytekat :roll:
m30b35

#48 Příspěvek od m30b35 »

tak hydra cvakají hlavně dle toho jaký olej se tam dává, u nových aut většinou (BMW) 5W-30. Ale jakmile něco najedou tak by to chtělo přejít na standartní oleje typu 10W-40 atd. Co se týká značky Liqui moly tak jejich velikou výhodou je že obsahují molyku která odstraňuje z části karbon a perfektně maže. Sice oleje od Liqui moly vypadají jako vyjeté svojí barvou tak ve všem mi fungují naprosto perfektně. pomůže hodně ale když dáte přísadu do oleje který není nejvhodnější tak to taky zázraky neumí.
K-u-b-a-

#49 Příspěvek od K-u-b-a- »

Mě cvakají jenom občas tak přemýšlím jestli tam nalít ten Liquy Moly.Mám ale z toho celkem strach :oops: Nemůže to motoru nějak uškodit?Jak to vlastně působí a má to tam někdo nalité už delší dobu?A výsledek?Díky
Figa

#50 Příspěvek od Figa »

Na kolik vyjdou hydroštely u 320-328i? Jaké je číslo v ETK?
mequi

#51 Příspěvek od mequi »

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=25

U krotila 491,6 bez DPH/ks. Jde o hydra na m50b20. Dohromady cca 14158kč :wink:
Zety
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Zety »

mequi

#53 Příspěvek od mequi »

Je tam taky rozdíl v roku výroby a podle toho jít. Na motor do 09/1992 je to zdvihátko dražší.
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... 160&page=3
Figa

#54 Příspěvek od Figa »

WOW. Děkuji stále sháním svoji vysněnou E36 a zdvihátka mě vůbec nenapadla jako možná investice. To už se snad vyplatí nový motor ne?
martas11

#55 Příspěvek od martas11 »

Figa píše:WOW. Děkuji stále sháním svoji vysněnou E36 a zdvihátka mě vůbec nenapadla jako možná investice. To už se snad vyplatí nový motor ne?

Zdvihátka se dají vyměnit,celkem bez problémů.Není potřebe měnit motor :lol:
Figa

#56 Příspěvek od Figa »

To vím ale 14k to už je skoro cena motoru? Nebo se mýlím? Jak moc je to častá závada?
martas11

#57 Příspěvek od martas11 »

Figa píše:To vím ale 14k to už je skoro cena motoru? Nebo se mýlím? Jak moc je to častá závada?

Dají se sehnat levněji :) Závada je to individuální.
Kalasnikov

#58 Příspěvek od Kalasnikov »

Figa píše:To vím ale 14k to už je skoro cena motoru? Nebo se mýlím? Jak moc je to častá závada?

Cena jakého motoru? Dovnitř jetého motoru nevidíš a může tam být v pasti dalších X věcí. Jinak jak se těď dívám tak za nový M50B25 chce bmw 6322 dolarů
zbordaM
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od zbordaM »

taky jsem dolil shell helix! už nikdy víc nebrat, začal cvakat motor :-(
Kalasnikov

#60 Příspěvek od Kalasnikov »

Tím to nebude, leju shell helix do všech aut a nic necvaká, hlavně musí sedět výkonnostní specifikace.
Odpovědět