Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
325 TD- dlouhé zahřívání+ Mlácení při řazeí
Zdravím, auto se mi strašně pomalu zahřívá, všiml jsem si, že hnet po nastartovaní teče hadičkou od chladiče voda do nádržky- mám podezření, že by to nemělo a že termostat je stále otevřený, je tomu tak?
Dále při přeřazení je pod autem slyšet takový zvuk, klepnutí nebo tak něco- mám podezření na hardyspojku...
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
bouchání může způsobovat od převodovky , přes hardyspojku , přes středové uložení kardanu , po diferenciál
bohužel takto ti nikdo neporadí , je potřeba kouknout pod autem jestli neco není povoleno , popřípadě není vytahaná guma atd. 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
tak jako ano, ale pokud stojím a mám seslaplou spojku tak se s kardanem enhýbe ne? pokud seslapnu spojku a dám tam jendicku tak nejak normalne rychle nic se neozve, pokd ji tam vrazím rychleji udělá to ten zvuk...Jinak zrychlení nebo tak něco na to nemá vliv, ani operace se spojkou nebo tak prostě jen při řazení. A co třeba spojka?
Tak sem koukl na hardynu, je sem tam popraskana viz foto, muze za to ona? http://shade741.rajce.idnes.cz/hardy/ stejne je asi na výměnu ne?