Pojistka 33, zároveň je na všechny světýlka v interiéru, v kaslíku a levé parkovačky. Takže vytáhni 33 a nic v intecu by nemělo svítit:) Tak to je u E36, 318i, r.v. 2/96
tak mám 2 problémy na e36 Compact r.v. 94 a r.v.97.
První nechce se zvypínat vnitřní osvětlení na uatomatický režim,spínače ve dveřích jsou O.K.změřeny.Do drátu jde štáva když to změřím a jakmile to vypnu světlo ručně tak tam el.není,tak si myslím že to je O.K.Jiný vnitřní světlo jsem zkoušel to dělá pořád to stejný.Je někde na to nějaké relátko?? a jestli jo kde ho najdu a jaké to je.
Druhý problém mám v kufru nesvítí osvětlení.Žárovka dobrá a 12V tam jde jen to prostě nesvítí nechápu.Na víku je vypínač může to s ním mít souvislost?? toto jsem blíže nezkoumal pač když tam jde 12V když to naměřím tak pak nechápu proč to nesvítí.
Takže měl jsem tenhle problém na mém předchozím BMw, ty spínače ve dveřích někdy blbnou(ošoupou se nebo co) stačilo mi nastavit ten spínač nejakým materiálem aby ho dveře seply. Btw jako dukaz ze spinace funguji mi neprijde to, že de do drátů šťáva ne(nebo te spatne chápu) ? Ohledně toho kufru, pokud ti tam jde tech 12 voltů tak to svítit musí zoxidované kontakty, přepálená žárovka(že tam je vlakno neznamená že musí nutně svítit)
No spínače když na nich měřím odpor a zmáčknu ho tak tam je a když ho pustím tak tam nic není,tak bych řek že vypínače o.k.Když budu mít otevřené oboje dvěře a každý z jedné strany ty vypínače budem držet tak to stejně nezhasne tak bych řek že je něčím nastavit mi nepomůže.(ale je to dobrej nápad to by mě nenapadlo).
K tomu druhýmu,nechápu to taky,měl jsem tam aji jiné komplet světýlko ale prostě nesvíti i když tam jde 12V,toto prostě nepochopím.
Na světlo v kufru vymýtače ďábla jinak opravdu nevím , jinak když zmáčkneš onen spínač tak bys měl slyšet cvaknutí relátka, alespoň mě to cvaká , který to je ti tet nepovím ale zdálo se mi že se ozývá od řidiče, tam jsou taky pokud si dobře pamatuju
No ten by se hodil.Jinak když ty spínače zmáčknu tak slyším jen ten spínač že cvakne relé ee.Jo jsou tam nějaký relátka jestli si pamatuju dobře,ale je k nim přístup jak k penězům.Ještě tak kdyby někdo věděl které to je,pač jich je tam trochen více.