Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 325i Coupe - Pevne silentbloky z M3
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Už se tu o tom píše, stačí použít tlačítko hledat a najdeš třeba tuto diskusi, i s obrázky.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja to hledal ale nanasel sem to!!! Ale dakujem!Francis píše:Už se tu o tom píše, stačí použít tlačítko hledat a najdeš třeba tuto diskusi, i s obrázky.
SK ma nejak moc nezaujima, byvam tu v CR /Vamberk okr. HK./ a nakupujem vsetko tu!!! Dakujem za rady. Dakujem vsetkym. Ked prehodim tak popisem ako to dopadlo a ako sa to sprava.Johnys píše:nejhorší bylo odstranit stary silentbloky, Powerflexy šly krásně nasadit rukou, je na rameno jsem použil ořech a kladívko abych ho tam naklepnul. Kupoval jsem to tady v nějakým kšeftu, nevím jakej bude distributor na SK. stačí si napsat do vyhledávače a něco Ti to vyplivne.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Přijeď na sraz a dozvíš se i to, na co se nebudeš ptát 
323ti stock condition
323ti stock condition
-
assassin_tl
- Kontaktovat uživatele:
mno kdyz ale nedas ramena s M3 tak s tim pohnes s geo ne? vetsi/mensi zbihavost?Piddas píše:já sem měnil za excentrické (vyosené) M3 silenty a luxus
pripadne kdyby se ten stred posouval nahoru/dolu tak jinej zaklon?
coz samo ta geo udajne neni uplne nej, takza naka zmena ji asi neublizi, jen jestli je to ta spravnym smerem...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Přesně o to jde, zvětšit záklon. Po aplikaci excentrických silentbloků je samozřejmě nutné seřídit sbíhavost.
M3 3.2 má silentbloky sousosé, zvětšení záklonu je vyřešeno jiným horním uložením tlumiče.
M3 3.2 má silentbloky sousosé, zvětšení záklonu je vyřešeno jiným horním uložením tlumiče.
323ti stock condition
323ti stock condition
Jo takze ked prehodim musim na geometriu, to neva aj to potrebujem. Uz mam hlinikove zdvojene ramena osadene, mam aj puzdro silentbloku a uz len cakam na to aky nakonec mam kupim silentblok. Je tu vazne vela nazorou a cakam na ten navhodnejsi, ci len plne, alebo origo na M3 popisali ste sem toho hufu ale pokial je auto v servise musim to co najskor objednat.
Pokud jsi ještě nic neobjednával tak objednej na M3 3.2, právě jsem přijel z BMW ve Vysokém Mýtě a tam mi ukázali, že ty s dírou uprostřed jsou pro 3.2.. tak jsem je rovnou koupil a během týdne je tam lupnu.. stáli mě 752 vč. DPH.. a dále mi sdělili, že když budu ještě něco potřebovat(spotřební zboží, filtry, čepy atd.), že mají levnější jak v elitu..
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Mno podobně stojí i ty excentry..
Víc se dočtete tady na konci diskuse ..a snad už nebudete zakládat další stejné dotazy!
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Víc se dočtete tady na konci diskuse ..a snad už nebudete zakládat další stejné dotazy!