motokarista píše:zdravim, da se predelat manualni klimatizace na digitalni? co je popripade k tomu potreba a delal to nekdo?
co budeš potřebovat tak samo že panel digiklima, a pak možná i topení kvůli servomotorkům... jeden tady z klubu ode mě ty věci na to předělání před časem kupoval a vím že mu ta přestavba dala jedno odpoledne, dal to sem na klub s fotkama a popisem jak to dělal, tak skus hledat
kluci rád bych obnovil toto téma... chci si koupit coupe e36 co má manualní klimu ale jsem zvyklej na automat a rád bych ho tam dal co se týče dokonalosti vozu... rád mám vše top ale chtěl bych vědět jak je to s tím předěláním co je vše potřeba a co a jak děkuji...
Tak to si to nevidel vykuchany! Viem si spravit skoro vsetko na aute ale vazne na toto nemam chut! Skusal som fakt vsetko, napasovat tam navi z e46, sedacky v elektrike z e46, menil som cely pokrovec za cierny, prerabal som vsetko osvetlenie na diody v modrej farbe atd ale na toto nemam je to nejak namna moc.
já sitoho do e36 dělal taky dost komplet celý auto skoro ale neměl jsem možnost proštudovat manual klimu oproti digi... ebude to podle mě takový problem...
odpojíš hadice topení u motoru a trubky od klimy, sundáš palubovku vytahneš komplet celý system topení co je v autě a dáš místo něj z digiklimy. zapíchneš elektriku do dvou konektoru co jsou u řidiče nad tunelem. Napustíš vodu odvzdušníš necháš si napustit klimu a máš tam digitalní klimu
Ahoj, kdyz uz jsme u toho, tak nema nekdo el. schema zapojeni digi klimy? Nejlepe kdyby tam byly popsany barvy vodicu. Z ETK se toho moc vycist neda. Diky