čau, mám dotaz mám na autě v jednom místě poškrábané sklo asik od stěračů... takovej obdelníček 4x5cm ... je to poškrábané jen lehounce ale když mi zasvítí slunko na sklo tak to jde vidět a štve mě to... můj dotaz zní myslíte že to někde v servisu dokážou spravit? Jestě mě napadlo zkusit to přeleštit tempem jestli by se to nevyleštilo aspoň trochu ... Díky za každej názor
Za mě taky dík. Mám možnost řešit stejný problém- asi někdo z blízkých spoluobčanů nemohl rozchodit můj někdy až nejapně UPŘÍMNÝ projev... Ale možná křivdím svému okolí, třeba se to událo samo
Tempo jsou myslím dvě varianty na leštění laku hrubý a jemný tím hrubím bych to nedoporučoval aby jsi tam nudělal ještě větší škrábance než tam jsou...a právě nejvíc se prodává ten hrubý,takže pozor.
Pokud to máš jen malou plochu,kup si v drogerii takovej ten šmirgl pilníček na nehty.Má na sobě dva šmirgly,hrubší a leštící.Stojí kolem 35Kč a tím jemnějším to rozleštíš.Nebo se koukni Jitřence do kabelky,každá ženská jich má doma několik.
pokud se nepletu tak to vypadá jak když ti doktor strká do krku takovou dřevěnou placku s kterou ti přidrží jazyk na spodním patře...
tím pilníkem (lestícím) to fakt jde jo?
Mě se povedlo najít, že k leštění skel se používá oxid céria. Mám zakoupeno z Ebay a teď čekám na doručení. Až dorazí, vyzkouším a poreferuji.
Ještě k tomu budu kupovat nějakou jednoduchou leštičku, má někdo nápad na nějakou levnou co se nerozpadne v půlce práce?