Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Díra v podlaze
Zalití lepidlem je pěkná prasárna. Vzpomeneš si na mě, až budeš potřebovat třeba z důvodu opravy něčeho jiného vyndat koberec. Vyměnit celej koberec není taková věda a je to nejelegantnější řešení. Pokud se ti do toho nechce, tak bych to řešil tak, že bych v koberci vyřízl díru třeba do čtverce a tu zaplnil jiným kobercem - buď nějaká metráž nebo lépe ze starýho stejnýho třeba z vrakáče si vyříznout "záplatu".
Ale vzhledem ktomu, že koberec se jetý OK dá sehnat za pár šušňů a výměna není zas taková tragédie mi přijdou náhrady typu "vyleju to lepidlem" trochu jako drbání se na levém uchu pravou rukou

Ale vzhledem ktomu, že koberec se jetý OK dá sehnat za pár šušňů a výměna není zas taková tragédie mi přijdou náhrady typu "vyleju to lepidlem" trochu jako drbání se na levém uchu pravou rukou
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Taky si myslím, že pomůže leda vyříznout čtverec a vlepit tam velur. Čalouník poradí.. pak přikrýt koberečkem, nejlíp gumovým, viz: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=#960559
..a pak to tam možná bude vypadat jak v BMW, zatím spíš teda v JZD

..a pak to tam možná bude vypadat jak v BMW, zatím spíš teda v JZD