Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přestavba z 318i na 320i
-
Jamal92
- Klubové ID: 3768
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s podobnou přestavbou?..Mám 318i M40 v automatu a budu měnit za motor 320i v manualu..Zajímá mě hlavně elektronika, pokud stačí jen komplet nastrojený motor se vším všudy (elektronika,ŘJ,snímače,akční členy atd.) a poté stačí jen zapojit do původních kulatých zásuvek u pojistkové skříně?..Dále mě zajímá uložení motoru a převodovky (slyšel jsem něco o nastavitelných lyžinách) a zda může zůstat původní palivové čerpadlo a výfuk s lambou (u motoru 320i jej mám odřízlý jak se za svody spojují 2 trubky v jednu). Děkuji za případné odpovědi.
-
roman320
- Klubové ID: 2840
Tyhle prestavby by meli smysl jenom kdybys mel poradnou vybavenou dilnu, 318 s kastlou v A1 stavu a k tomu celej nabouranej 6val s agregatama v bezvadnym stavu, k tomu hodne casu, hodne nervu a porad ti zustava problem co s papirama... jo a kdybys do toho nahodou stejne sel tak ne 2.0, aspon 2.5 at to za ty nervy a pracu stoji:)
-
Jamal92
- Klubové ID: 3768
- Kontaktovat uživatele:
Vím že to nebude nic jednoduchého,nicméně budu to dělat s kamarádem který má dílnu. Nedávno něco podobného dělal u e21 (žraloka). Nad hledáním jsem strávil hodně času, ale je tu už tolik stránek že projet vše je nemožné. 320i už mám nachystaný v garáži a potřeboval bych vědět ty věci viz. první článek (čerpadlo,elektronika,výfuk) at se na něčem nezaseknu. Papíry problém budou (kdyby se někomu váleli doma tak koupím). Díky za informace