Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Havarijni pojistka
Zdravim,
máte prosím někdo zkušenost s uplatněním havarijní pojistky na ten bordel co je ted na silnici ? Vcera jsem cestou na letiste v noci zahucel pravou stranou do diry a nez jsem si cacal zanadavat tak jsem byl v dalsich deseti. No a ted to tak prijemne boucha a chrasti kdyz ve meste prejedu retarder.
Nechci taky vest diskuze o nasich vozovkach, ale prosim o radu a zkusenosti jak a co nejlepe dolozit na pojistovnu.
Ma-li to ovsem smysl.
Dekuji vsem.
máte prosím někdo zkušenost s uplatněním havarijní pojistky na ten bordel co je ted na silnici ? Vcera jsem cestou na letiste v noci zahucel pravou stranou do diry a nez jsem si cacal zanadavat tak jsem byl v dalsich deseti. No a ted to tak prijemne boucha a chrasti kdyz ve meste prejedu retarder.
Nechci taky vest diskuze o nasich vozovkach, ale prosim o radu a zkusenosti jak a co nejlepe dolozit na pojistovnu.
Ma-li to ovsem smysl.
Dekuji vsem.
minule to bolo u nas v telke...ale neviem ako to plati v cr no u nas rozpravali ze ked si ja auto rozbijem na ceste kde su jamy a nie su oznacene tabulou tak nemusim mat ani havarinu proste musi to ist s poistky mesta alebo podla toho kde sa to stane....ale vraj su kolo toho opletacky a ide to az sudnou cestou no vraj zatial ludom uspesne vyplatili sposobene skody 

-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je silnice vedená jako silnice ve výstavbě, tak tam ani ta značka nemusí být. Je to nejnovější s prominutím výjeb ŘSD, jak se vyhnout placení škod na autech. Samozřejmě jsou jako silnice ve výstavbě vedené ty, které jsou už dávno hotové a stářím rozbité. Zajímalo by mě, jestli by tohle šlo soudně napadnout.