Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Havarijni pojistka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
messiah

#1 Příspěvek od messiah »

Zdravim,
máte prosím někdo zkušenost s uplatněním havarijní pojistky na ten bordel co je ted na silnici ? Vcera jsem cestou na letiste v noci zahucel pravou stranou do diry a nez jsem si cacal zanadavat tak jsem byl v dalsich deseti. No a ted to tak prijemne boucha a chrasti kdyz ve meste prejedu retarder.

Nechci taky vest diskuze o nasich vozovkach, ale prosim o radu a zkusenosti jak a co nejlepe dolozit na pojistovnu.

Ma-li to ovsem smysl.

Dekuji vsem.
mequi

#2 Příspěvek od mequi »

Tam jde o to, jestli máš naozaj havarijní pojištění a ne jenom povinné ručení. Někdo si to plete. A důležité je i to, co všechno v té smlouvě o havarijným pojištění máš zahrnuto. Od stolu ti nikdo neporadí.
messiah

#3 Příspěvek od messiah »

Ahoj a diky. Tak na 100% mam all risk od Allianz sjednany v ramci flotilove pojistky. Kouknu se do smlouvy.
mequi

#4 Příspěvek od mequi »

Jestli tam někde před těma dírama byla tahleta dopravní značka, tak to asi neuhraješ. Ti kreténi (cestáři) se tím kryjí, že jsi nepříspůsobil rychlost stavu a povaze vozovky. :mad:
Obrázek
johnyfly1

#5 Příspěvek od johnyfly1 »

minule to bolo u nas v telke...ale neviem ako to plati v cr no u nas rozpravali ze ked si ja auto rozbijem na ceste kde su jamy a nie su oznacene tabulou tak nemusim mat ani havarinu proste musi to ist s poistky mesta alebo podla toho kde sa to stane....ale vraj su kolo toho opletacky a ide to az sudnou cestou no vraj zatial ludom uspesne vyplatili sposobene skody :roll:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Pokud je silnice vedená jako silnice ve výstavbě, tak tam ani ta značka nemusí být. Je to nejnovější s prominutím výjeb ŘSD, jak se vyhnout placení škod na autech. Samozřejmě jsou jako silnice ve výstavbě vedené ty, které jsou už dávno hotové a stářím rozbité. Zajímalo by mě, jestli by tohle šlo soudně napadnout.
Yuri_BMW

#7 Příspěvek od Yuri_BMW »

Sry za offtopic ale na nase silnice bude optimalni X5 a vejs :-D
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od fidzi »

Yuri_BMW píše:Sry za offtopic ale na nase silnice bude optimalni X5 a vejs :-D
Myslím si, že ne. X5 není offroad, o moc víc na těch našich tankodromech nevydrží. Já už lék na to našel.

Obrázek
Yuri_BMW

#9 Příspěvek od Yuri_BMW »

No v tom pripade BVP..... :-))) to vydrzi vsechno...vc. bouracek :-D
Odpovědět