Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 316i-Porucha centrálu+ blikají výstražná světla
Tak jsem zjistil že: Světlo na střeše a zámky jsou na stejné pojistce(dle el. schématu zapojení) , potom Relé crash alarmu spíná pouze pokud Světlo a centrál nejdou, to samé relé které je vedle crash alarmu- independent ventilation relay. Jelikož relé alarmu i ventilace má každé jinou pojistku/větev a hlavně ono relé ventilace sepne vždy když umře osvětlení uvnitř vozu a centrál(je to vždy náhodné), musí někde být porušený kabel který způsobuje sepnutí relé které stím nemá co dělat načež zhasnou světla... Toto zjištění mě děsí neboť hrabat se v elektroinstalaci vozu vypadá hrozivě, dále si nejsem jist jestli mám pravdu. Může to být tak jak říkám ? Abych to celé nerozkuchal zbytečně
Ještě doplním že vyjmutí relátek nemá žádný vliv. Co mi doporučíte?
Šíbr mám ale čumí tam na mě dvě díry a třetí jsem udělal prstem takže děs, ať žije Vysočina a její destruktivní účinek na auta.... Tet mě eká flexa, cočko a celková generálka kastle. Co mě ale štve nejvíc je nutnost vyklizení zabordelené garáže
Ještě možná budu potřebovat pomoct s těma káblema, ale to až později. Díky všem za rady 
Stim relé, já jsem zase četl, že má otevřít zámky, rozsvítit a zapnou výstražná světla
Nicméně proč tomu tak bylo přesně nevím ale jelikož tam bylo dost kabelů vyloženě uhnilých a byly usebe a ještě ktomu ve vodě, tak bych se nedivil jen pro představu foto, ta Vysočina žere nehorázně auta(btw za tu opravu mě nekamenujte
moc sem se stím nepáral,vyřezal, vyvařil, zatmelil a zaasfaltoval jsem ty díry, ale se starým gumovým nátěrem atd jsem se nepáral..)