Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
CD Changer
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Z mé zkušenosti si myslím, že pokud ti to píše "NO CD" tak měnič komunikuje ! Já když ho měl blbě zapojený, tak při přepínání FM/CD/TAPE mi vůbec CD nenabídnul .. vlastně jsem mohl vybrat jen FM nebo TAPE, ale nevím jestli to taky nezáleží na rádiu ....Petinek píše:Tak jsem se k tomu konečně dostal a proud tam jde. Takže co s tim když proud jde, ale vůbec to nereaguje ani trošku. Zkoušel jsem to jak s klíčkem i přepnuto na rádiu jsem měl a psalo to "NO CD"....
Zkus teda odpojit to napájení měniče (počítačový konektor) jak se potom bude rádio chovat !?
Máš tam vevnitř vůbec ten "šuplík" do kterého se dávají CD ?
-
- Klubové ID: 2628
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Fatal Design"][quote="Petinek"]Tak jsem se k tomu konečně dostal a proud tam jde. Takže co s tim když proud jde, ale vůbec to nereaguje ani trošku. Zkoušel jsem to jak s klíčkem i přepnuto na rádiu jsem měl a psalo to "NO CD"....
[/quote]
Z mé zkušenosti si myslím, že pokud ti to píše "NO CD" tak měnič komunikuje ! Já když ho měl blbě zapojený, tak při přepínání FM/CD/TAPE mi vůbec CD nenabídnul .. vlastně jsem mohl vybrat jen FM nebo TAPE, ale nevím jestli to taky nezáleží na rádiu ....
Zkus teda odpojit to napájení měniče (počítačový konektor) jak se potom bude rádio chovat !?
Máš tam vevnitř vůbec ten "šuplík" do kterého se dávají CD ?[/quote]
Dobrý nápad, zkusit to odpojit a kouknout co na to rádio. Jinak ten šuplík tam je, to tlačítko na to aby vyjel celej ten zásobník je přímo na tom ne ?

Z mé zkušenosti si myslím, že pokud ti to píše "NO CD" tak měnič komunikuje ! Já když ho měl blbě zapojený, tak při přepínání FM/CD/TAPE mi vůbec CD nenabídnul .. vlastně jsem mohl vybrat jen FM nebo TAPE, ale nevím jestli to taky nezáleží na rádiu ....
Máš tam vevnitř vůbec ten "šuplík" do kterého se dávají CD ?[/quote]
Dobrý nápad, zkusit to odpojit a kouknout co na to rádio. Jinak ten šuplík tam je, to tlačítko na to aby vyjel celej ten zásobník je přímo na tom ne ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám pod tím ...Petinek píše:Dobrý nápad, zkusit to odpojit a kouknout co na to rádio. Jinak ten šuplík tam je, to tlačítko na to aby vyjel celej ten zásobník je přímo na tom ne ?Fatal Design píše:Z mé zkušenosti si myslím, že pokud ti to píše "NO CD" tak měnič komunikuje ! Já když ho měl blbě zapojený, tak při přepínání FM/CD/TAPE mi vůbec CD nenabídnul .. vlastně jsem mohl vybrat jen FM nebo TAPE, ale nevím jestli to taky nezáleží na rádiu ....Petinek píše:Tak jsem se k tomu konečně dostal a proud tam jde. Takže co s tim když proud jde, ale vůbec to nereaguje ani trošku. Zkoušel jsem to jak s klíčkem i přepnuto na rádiu jsem měl a psalo to "NO CD"....
Máš tam vevnitř vůbec ten "šuplík" do kterého se dávají CD ?
-
- Klubové ID: 2628
- Kontaktovat uživatele:
tak ho postni i mě
kdyžtak e-mail: rehor.petr@seznam.cz
Ale zas předchozí majitel řikal,že ho používal :-/

-
- Kontaktovat uživatele:
Kouzelné tlačítko HLEDAT ... http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... +dr%E1t%F9Petinek píše:tak ho postni i měkdyžtak e-mail: rehor.petr@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 525
- Kontaktovat uživatele:
pls.jak jsi ten zasobnik vytáhl?sa-tan666 píše:no tak dneska se me vyskytl podobnej problem tlacitko na vysuv zasobniku bez reakce tak jsem demontoval changer rozdelal kryty (nic slozityho)
byl zaseknutej zasobnik odjisteni pomoci takove packy
tak jsem ho vysunul a cd melo otrep a nedojelo do zasobniku ted uz funguje tak jak ma

-
- Kontaktovat uživatele: