Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw 2.5 tds
-
ondrasetka
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat,jak Vám jede bmw 2.5 tds ???
Já mám verzi sedan z roku 95. žádná úprava, tudíž papírově 105kw.
Je tam teda už druhá hlava,ale to by nemuselo snad mít vliv.
Protože mám ještě Alfu romeo 1.9 JTD 85KW , a to teda jde za plynem o dost víc...
[/b]
Jak jste spokojeni vy s 2.5 tds ?
Díky.
Chtěl bych se zeptat,jak Vám jede bmw 2.5 tds ???
Já mám verzi sedan z roku 95. žádná úprava, tudíž papírově 105kw.
Je tam teda už druhá hlava,ale to by nemuselo snad mít vliv.
Protože mám ještě Alfu romeo 1.9 JTD 85KW , a to teda jde za plynem o dost víc...
[/b]
Jak jste spokojeni vy s 2.5 tds ?
Díky.
-
ondrasetka
Příznaky právě že nejsou. nekouří( teda kouří když na něj šlapu) ,nežere olej. Trošku protéká turbo,ale prý nic vážného ... co tak maximálně, asi už se ozývá setrvačník, ale to opět nemá vliv na výkon.
Zkoušel jsem samozřejmě hledat,ale všude se řeší konkrétní problémy,ale ty v tomto případě nejsou nebo alespoň mi to tak připadá...
Zkoušel jsem samozřejmě hledat,ale všude se řeší konkrétní problémy,ale ty v tomto případě nejsou nebo alespoň mi to tak připadá...
-
ondrasetka
-
ondrasetka
-
ondrasetka
-
ondrasetka
A co vstřiky? Váha vzduchu teda jestli tam je..?
Jinak mam tak trochu podobný problém..
Začal sem dávat auti do kupi, protože to byla líná mrtvola -> vstřiky,repase čerpadla i turba,snímač otáček,nastavení předvstřiku,filtr K&N .. a nic.. pak new váha vzduchu a auti jelo jako nachipovaný.. jenže po nějaký době zase uvadlo.. jede,ale jak 1.9tdi...
Tak se chystám povyměnovat podtlakový hadičky..
Jinak mam tak trochu podobný problém..
Začal sem dávat auti do kupi, protože to byla líná mrtvola -> vstřiky,repase čerpadla i turba,snímač otáček,nastavení předvstřiku,filtr K&N .. a nic.. pak new váha vzduchu a auti jelo jako nachipovaný.. jenže po nějaký době zase uvadlo.. jede,ale jak 1.9tdi...
Tak se chystám povyměnovat podtlakový hadičky..
-
ondrasetka
-
ondrasetka
Předvstřik se dělá na hodinky a určo Ti to nikdo neudělá na počkání-mě to stálo 500 ale bylo to od kámoše..Myslím že budou počítat o něco víc protože musí dolu sání..Někdo tady psal že podle ucha to dokáže a myslím že je to i lepší,motor už má něco nadrandíno a základní nastavení dle výrobce nemusí být nejlepší-myslím ale že je tam v těch hodnotách trošku rozpětí a mě osobně to docela funguje a řekl mi že když bude problém dá se to ještě poladit..Jinak mě u TDS pomohlo když jsem vyhodil katalyzátor-jde to lepší od spoda ale stejně to neni ono a chtěl bych víc
JINAK DOTAZ NA TOMPA-MÁŠ VOLNOU TU VÁHU????VZAL BYCH JÍ MÁM E36 2,5TDS 7/1998 KDYŽTAK MI NAPIŠ SZ,DĚKUJU...