Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 318i M43B18 svieti ABS
-
martin3008
Prosim o radu
Vcera sa mi pri starte rosvietilo ABS a nezhaslo.....zhaslo az po opetovnom vypnuti a nastartovani.....potom som presiel cca 5km a spravilo to to iste.....dnes rano preistotu uz svieti stale a nepomoze vypnut a nastartovat....
kde mam zacat hladat chybu?
cim to moze byt?
moze to mat suvis so snehom a ladom na cestach?
dakujem za vase reakcie
Vcera sa mi pri starte rosvietilo ABS a nezhaslo.....zhaslo az po opetovnom vypnuti a nastartovani.....potom som presiel cca 5km a spravilo to to iste.....dnes rano preistotu uz svieti stale a nepomoze vypnut a nastartovat....
cim to moze byt?
dakujem za vase reakcie
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u BMW, ale na mém kdysi dávno R19 16V mi to dělalo v zimě taky a většinou mi stačilo nechat auto někde u kamarádů 1 noc v garáži a bylo po problému.martin3008 píše:Prosim o radu
cim to moze byt?
dakujem za vase reakcie
Taky to ale může být vadné čidlo ABS ....
-
3er_Cabrio_E36
-
martin3008
-
martin3008
vypadky tachometra? ak ano tak to nie......
ale mam to na LPG a pri prepinani na z BA na LPG mi prekmitne otackomer tz se v momente vyleti z 1000 na cca 3000 a padne spet.....niekedy to nerobilo zacalo to tak pred zimou ale to ABS svieti len od vikendu....
a ta bateria je tiez uz pred koncom.....ja mam uz tiez nachystanu v pivnici novu tak prehodim ked dojdem domov....
ale mam to na LPG a pri prepinani na z BA na LPG mi prekmitne otackomer tz se v momente vyleti z 1000 na cca 3000 a padne spet.....niekedy to nerobilo zacalo to tak pred zimou ale to ABS svieti len od vikendu....
a ta bateria je tiez uz pred koncom.....ja mam uz tiez nachystanu v pivnici novu tak prehodim ked dojdem domov....