Jako ty řídící čepy jsem neměřil ale mejl jsem je vedle sebe a na oko byli stejný uvidím až tam nasadím plechový ráfky se zimníma kolama ...jinak mám pocit že řídící čepy se v HD nedělají mám tam HD jen ramena
Cau, sice ne uplne stejne (misty vic), ale slo to po celym obvodu kola.
Capri, dik moc. Koukam na to a nechapu. Zacinam mit podezreni ze mam nejaky spatny cepy - jestli treba nejsou na E46 nebo neco. Na ty tvoji prvni fotce se zda ze mas cepy zespodu modry?
Az se dostanu do garaze tak capnu supleru a zkusim ten cep zmerit...
Stejná věc se stala i mě, když jsem letos měnil čepy.Zjistil jsem až v garáži, že mi prodali oba dva pravé.V prodejně mi druhý den čep vyměnili za levý ale místo původního Febi jsem dostal Meyle a problém byl na světě.Poté co jsem nechal udělat geometrii mi něco při plném pravém rejdu mlátilo na přední nápravě.
Vnitřní závaží levého kola naráželo do hlavice čepu! Po proměření jsem zjistil, že průměr hlavic čepů je stejný,ale kuželová stopka čepu má větší průměr.
Z tohoto důvodu vznikla malá vůle vůči ráfku. Použil jsem nižší závaží na ráfek.
Kola mám origo elektrony BMW 15" .
A co ET na těch neorigo kolech?Nemáš je moc zalezlé vevnitř??Taky jsem ted měnil spojovačky Meyle a mám origo alu kola 15 palců a úplně bez problémů...