Neversummer píše:Souhlasím, jenže já u bmw teprve začínám.-), vyměnila jsem několik předokolek za zadokolku, čeká mě na ní první zima...tak snad nebude poslední.-)
Mimochodem, co ty pytle s pískem do kufru? Pomůže mi to aspoň trochu? Místo, kde bydlím, nejenže je v horách, ale taky pěkně do kopce:-(, kde silničáři neprotahují. Zítra vyjedu a domů se dostanu asi až na jaře:-(((.
Ahoj, tak se musím podělit o svůj první zážitek s bmw na horách. I přes varování a strašení všech jsem dnes vyjela s menšími problémy zasněženou neprohrnutou cestu do kopce, a to i se zastavením v kopci a rozjezdem. DSC , nový zimáky a 80 kg pytle pískuv kufru.-) tomu hodně pomohly a já musím smeknout - s předokolkou jsem v tom samým místě neměla šanci! BMW FOREVER!!:-) a díky všem za radu!
Ahoj, já mám v kuftu takové ty tenké obrubníky co bývají mezi chodníkem a trávou... mám tam 4 po 30kg... pak stačí lechtat spojku a plyn a jede to jak má jen ta přetáčivost... a do kufru se toho ještě vejde...
Já referenci klidně napíšu: koberečky jedinně origo, ať už nový nebo pár let starý. U neorigo co jsem měl (a co jsem zatím viděl, je to všechno plus minus to samý) nejsou díry na uchycení (jo, uznávám že to se ještě dá dobastlit), veškerá špína do něj zaleze, zvlášť tráva, jehličí apod se tam zapíchá a dost těžko se to z něj dostává - to se mi u origo nikdy nestalo. Po roce používání (cca 30-40tkm) je řidičův prošlapaný a na odpis.
Origo koberečky co mám v e34 nebo e36 vypadjí i po letech skoro jak nové.