Ahoj,chci se vás zeptat jakej je rozdíl mezi koberečkama z BMW E36 sedana,coupe,combi a compact.
Jakej je zkrátka v délce atd...
jestli pasuje ze sedana do coupe?
xSAFA píše:já zas tvrdím že gumový koberce nejsou na zimu nic úžasnýho...
mno z praktickýho hlediska to jenom umeješ a jsou furt jak nový. Nechcu si představit ty velury drhnout po každé jízdě s břečkou na botech.
Paty píše:mě jde jenom o to jaký na coupe mám objednat dlouhý nebo ty krátký?
v první řadě checkuj ETK.. pak se ptej prodejce, musí vědět co prodává. Co bych ti poradil je tohle: http://www.autosportslezska.cz/autokoberce
koupil jsem tam v létě gumáky koberce a dovedli poradit. Rozdíly u e36 v rozměrech jsou, ale dá se říct že to celkem pasuje universálně. Předtím jsem měl nějaký univ. noname (Natura) a taky to šlo. Tyto se dají přichytit za špunty, aby nejezdily.
díky za nabídky ale nechci si kupovat jiný.
Takže se ještě jednou ptám KTERÝ ? Ty dlouhý koberečky,nebo ty krátký co pasujou do Compacta???
potřebuju je na Coupe.
myslím si že je to prostá otázka,ocenil bych kdyby mě někdo napsal jednoznačnou odpověd. Dlohý nebo krátký?
paveld píše:Kup ty normální ne-compactový. Neni nad to se podivat do ETK... i podle těch obrázků na tom tvém shopu je ten compact celej jinačí, i přední.
ahoj, určitě v tom rozdíl je, kupovala jsem na aukru do compacta, prodejce mluvil o tom, že sedí do kupé, sedana atd..ale není to pravda, maličko vzadu přečuhují. Jinak vepředu sedí skvěle. Doporučuju mrknout na aukro, v ceně za 370,-kč se dají sehnat skvělé gumové měkké koberce s hlubokou vanou, vypadají fakt luxusně.-).