Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkční ASC a výhřev okna E36 Rv.96
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď na zimu celkem potřebná věc, kroupy mi rosekaly zadní sklo, koupil sem jiný a od tý doby mi nejde výhřev.. měřákem sem měril napětí +12V a to tam de, je to v tý krabičce s antenou, ale na ty druhý straně kde by mělo být asi - je to mrtvý.. žádná odezva nic. Když zapnu výhřev na palubovce, tlačítko normálně svítí i na BC se neukáže zvýšený odběr pří vypnutým klíčku. Pak mi ještě přestalo fungovat ASC, ABSko funguje jak má ale kontrolka ASC pořád svítí a nejde zapnout. Začlo to v létě, když sem na to někde v zatáčce šlápnul a kola měla tendenci se protáčet ASC začlo svítit a už zustalo a nešlo to vrátit. Co s tim?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
ASC .. koukni jestli ti nespadlo lanko( někdy stačí aby bylo volné a už svítí). ... je to z vrchu na hadici sání (mezi filtrem a sáním)

Taky mi vyhřejvání nemaká na e36 tour r.98,mám el.ovl.klima a tam je knoflík a kontrolka-to normálně funguje,proud do okna jde ale nerozmrazuje nebo jen slabě..Měřil jsem to a proud jde do tištáku v celém okně takže to přerušené asi nikde nebude,kostru to taky má ale nemaká to.Možná tam bude někde relátko a to habruje
Myslel jsem že i zrcátka jsou napojená na zadní okno ale ty mi fungujou-tuším přes klíček je to napojené a ač je to zvláštní tak je to tak origo a má to myslím i Mercedes..

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem měl stejný problém ... nakonec to vyřešil až elektrikář, který měřil všechna místa a vyřešil proletováním (možná lepením) konektoru přímo na okně. Prostě tam nebyl takový průchod aby to hřálo.Majkl328 píše:čoveče vidíš to lanko mě nenapadlo, zkusím, ale nevím..jinak pojistky sem koukal a ok. S tim sklem nikdo neví?
Říkal že to dělal stříbrem (tak nevím, ale už to třetí rok funguje bez problémů)