Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkční ASC a výhřev okna E36 Rv.96
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď na zimu celkem potřebná věc, kroupy mi rosekaly zadní sklo, koupil sem jiný a od tý doby mi nejde výhřev.. měřákem sem měril napětí +12V a to tam de, je to v tý krabičce s antenou, ale na ty druhý straně kde by mělo být asi - je to mrtvý.. žádná odezva nic. Když zapnu výhřev na palubovce, tlačítko normálně svítí i na BC se neukáže zvýšený odběr pří vypnutým klíčku. Pak mi ještě přestalo fungovat ASC, ABSko funguje jak má ale kontrolka ASC pořád svítí a nejde zapnout. Začlo to v létě, když sem na to někde v zatáčce šlápnul a kola měla tendenci se protáčet ASC začlo svítit a už zustalo a nešlo to vrátit. Co s tim?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ASC .. koukni jestli ti nespadlo lanko( někdy stačí aby bylo volné a už svítí). ... je to z vrchu na hadici sání (mezi filtrem a sáním)

Taky mi vyhřejvání nemaká na e36 tour r.98,mám el.ovl.klima a tam je knoflík a kontrolka-to normálně funguje,proud do okna jde ale nerozmrazuje nebo jen slabě..Měřil jsem to a proud jde do tištáku v celém okně takže to přerušené asi nikde nebude,kostru to taky má ale nemaká to.Možná tam bude někde relátko a to habruje
Myslel jsem že i zrcátka jsou napojená na zadní okno ale ty mi fungujou-tuším přes klíček je to napojené a ač je to zvláštní tak je to tak origo a má to myslím i Mercedes..

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Majkl328 píše:čoveče vidíš to lanko mě nenapadlo, zkusím, ale nevím..jinak pojistky sem koukal a ok. S tim sklem nikdo neví?
taky jsem měl stejný problém ... nakonec to vyřešil až elektrikář, který měřil všechna místa a vyřešil proletováním (možná lepením) konektoru přímo na okně. Prostě tam nebyl takový průchod aby to hřálo.
Říkal že to dělal stříbrem (tak nevím, ale už to třetí rok funguje bez problémů)