Ahoj, resim problem s vybijenim baterije...neco mi v aute zere baterku, tak jsem zacal odpojovat postupne elektroniku aute, nejdriv jsem odpojil vsechny lampicky,tim to nebylo,pak BC, tim to taky nebylo, dneska pri odpojovani digitalniho panelu klimatizace jsem si vsimnul ze i kdyz je motor vypnuty a klicek neni v zapalovani tak v tom panel je takovej malej vetracek a ten neustale bezel...Tak jsem se chtel zeptat jestli to tak ma bejt nebo to je ten problem proc se mi vybiji baterka??
Popripade kdyby jste nekdo nevedel kde jde spravit ten panel.
Dekuji za kazdou radu.
Auto bmw e36 r.v.96 digiklima.
pokud prijdes do auta ten vetracek se netoci. pokud vypnes motor vetracek jeste urcitou dobu bezi . Tusim cca pul minuty nebo minutu. ze by ti bezel stale to by pak byl. ale na 99 procent ti jen dobiha. poslechni si ho pred zapnutim motoru. to vybijeni baterky v tomhle asi nebude.
Tak jsem to ted zkousel.Nastartoval jsem auto pak ho chcipnul a cekal jsem asi 10min a furt bezel...
Je tedy mozne ze by tenhle vetracek mi zhruba za 10-12h vybijel baterku?
Jeste me zajima kdyz ho odpojim stane se neco...predpokladam ze neco chladi...jenze ted je venku docela zima tak jestli to zvladne bez toho...?
Dekuji.
Je to normální že běží,jak je napsáno odvětrává kabinu a běží i při zcela vypnutém klíčku-je to popsané v manuálu kterej si na foru můžeš najít..Určitě to ale nezpůsobuje vybíjení Aku
Bohuzel jsem se uz o tom presvedcil ze to nevybiji Aku...Odpojil jsem radio, panel klimatizace, BC a vsechny lampicky v interieru a stejnak mi to dneska rano nenastartovalo...
pripoj ampermetr k baterce a postupne odpojuj pojistky. tim zjistis hned, kde hledat chybu. muze byt taky nekde prodrenej drat a tam to probiji do kastle. pojistku to nicit nemusi. uz jsem se s tim taky setkal