ahoj..prosim popsal by jste mi prosim nekdo podrobne jak mam sundat středový panel ? je to tn panel, ve kterem jsou tlacitka na okna a vystrazny trojuhelnik a je v nem zapuštěná manžeta řadící páky..chci to sundat, vybrousit a nalepit na to carbon folii..diky moc za rady. a jeste prosim jak mam sundat madlo dveří
Pokud si to pamatuju,tak jsou u středováho panelu na každé straně 2 šroubky, asi v úrovni BC a odkládací přihrádky,tak asi budeš muset sundat ty plasty,co jsou na boku.A myslím,že na právé straně mi vedla nějaká trubka,asi výztuha,tak tam byl dost špatnej přístup
to Aron: zrovna včera sem to oddělaval a myslel jsem si že tu tyč když dole povolim, tak že se dostanu k tomu šroubku abych dostal pryč ten střed, ale akorát se to uvolnilo a nejde to zpátky ? K čemu to slouží nevíš ?
Jinak oddělat tu desku pod volantem a celej středovej tunel abys vyndal to co potřebuješ...
Kdysi jsem rozebíral celou palubku, abych mohl vyjmout klimatizaci, tak Ti možná pomohou moje fotografie http://lumu.rajce.idnes.cz/Topeni/ (hlavně foto 1-11, 19,21-26).
jelikož jsem vyndaval celej introš tak ti mohu říct že to je easy dva šrouby z boku a pak je myslim šroubek akorat pod tou druhou částí středovýho tunelu ale fakt je to operace na pul hodky