Tak si tak chci vyměnit žárovku, celou dobu žiju v tom, že má H7/H7 otevřu kapotu a oni tam HB4, nikdy jsem, neslyšel, že by je E36 měla... To je nějaká vývozová specialtika,???
Tompo píše:Tak světla jsem pěkně rozebral a vyčistil a rozdíl je neskutečnej... už můžu jezdit za tmy:-)
Můžeš mi něják popsat jak si je rozdělal aniž by si je poničil,jak to jde jestli máš nějaký fígl nebo tak.Je mezi světlem a sklem nějaké těsnění nebo něco.Díky
Tompo píše:Tak světla jsem pěkně rozebral a vyčistil a rozdíl je neskutečnej... už můžu jezdit za tmy:-)
Můžeš mi něják popsat jak si je rozdělal aniž by si je poničil,jak to jde jestli máš nějaký fígl nebo tak.Je mezi světlem a sklem nějaké těsnění nebo něco.Díky
absolutně nic na tom není, vycvakneš blinkr, vyšroubuješ 4 šroubky, co drží světlomet, pak vycvakáš kovové spony, nejlépe plochým šroubovákem,a oddělíš sklo o lampy, to by mělo být pouze na gumě, případně to někdo dolepoval, pak už jen tři šrouky drží "oči" a je to komplet rozebrané... až to budeš skládat zpět, tak ty kovové spony si nejdřív zacvakni na skle a pak domáčkni do plastu, obráceně to jde hůř!!! a bavíme se světlech H7/H7, či HB3/HB4
Taky se zeptám jak se čistí vnitřek paraboly-jednou jsem čistil na Calibře a když jsem hadrem přejel po tom odrazovém chromu tak se mi setřel a zůstal žlutej podklad a parabola v čudu..
Harry002 píše:Přesně tak, poznáš to jednoduše, USA je bez naklápění a čelní sklo je plexi, Compact má naklápění, a má čelní sklo skleněné.
ja mel kanadskou verzi, specifikovanou jako USA, e36 coupe 318is m44 a mela HB3/4 ale vse sklenene a compact co jsme meli, tak taky vse sklenene, takze plexi nevim nevim
Harry002 píše:Přesně tak, poznáš to jednoduše, USA je bez naklápění a čelní sklo je plexi, Compact má naklápění, a má čelní sklo skleněné.
ja mel kanadskou verzi, specifikovanou jako USA, e36 coupe 318is m44 a mela HB3/4 ale vse sklenene a compact co jsme meli, tak taky vse sklenene, takze plexi nevim nevim
Já je doma mám, a jsou s plexy, pro HB3 HB4, jsou nastavitelná, ale bez naklápění a mají uplně jinou stavbu těla než klasická světla. A je na nich i Made in USA. Výrobce NAL, ale jsou original BMW.