Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

DOLITI CHLADICICI KAP a oDVZDUSNENI ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Keviiin »

Ahoj mam dotaz .. prosim mohl by jste mi nekdo odpovedet co nejrychleji ?? potrebuju dolit chladicí kapalinu do M42B18 ... jak to potom odvzdušním ? kdosi mi to psal ale uz se to ztratilo..prosim odúpovezte co nejrychleji behem obeda to chci udelat
Kami1

#2 Příspěvek od Kami1 »

během oběda si to tady najdeš
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Keviiin »

ale kde????nemuzes mi pomoct????? je to tak, ze necham otevreny odvzuš. ventil otevreny behem zahrivani motoru dokud nesepne vetrak a behem toho topení na max. teplotu a max. rychlost proudeni vetru do kabiny?????
Kami1

#4 Příspěvek od Kami1 »

nechci ti pomoct, nebuď línej jak prase a nauč se hledat co potřebuješ.

ze všeho nejdřív si tu najdi pravidla (v této sekci hned nahoře) a velmi pozorně si je přečti.
zakládání nových témat kvůli každý pičovině, co tě napadne, vede k nepřehlednosti sekce a lidem to pak stěžuje hledání odpovědí na jejich problémy.
Navíc dotazy, který tu ty píšeš, se tu řešily už stosedmdesátpěttisíckrát.
pokud ti to půjde, tak svoje poslední nové téma smaž a hledej a neotravuj.
Na smysluplné dotazy ti samozřejmě každej rád odpoví (včetně mě).
Marry
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marry »

To Kami1: Nepřeháníš to trošku s tím jednáním s lidma? Člověk tady slušně napíše o radu a ty se chováš jak povýšenej hňup. Nebo si tu hraješ na Moda? Když jsi línej poradit, jen napsat blbej odkaz, kde se to tu psalo, tak radši nepiš nic!
To Keviiin: Na víku chladiče by měl být takovej (asi plastovej) ozvdušňovací šroubek. Po dolití kapaliny to za běhu motoru pak odvzdušníš. Kdybys měl problémy, auto třeba netopilo, nebo se přehřívalo, tak odvzdušnit znovu.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Marry píše:To Kami1: Nepřeháníš to trošku s tím jednáním s lidma? Člověk tady slušně napíše o radu a ty se chováš jak povýšenej hňup. Nebo si tu hraješ na Moda? Když jsi línej poradit, jen napsat blbej odkaz, kde se to tu psalo, tak radši nepiš nic!
jenze tenhle tipek je fakt bud uplnej tydyt nebo extra linej, mrkni na jeho dalsi zcela zbytecne 100x probrane dotazy...
“Ability is what you're capable of doing.”
pragdejf

#7 Příspěvek od pragdejf »

cus, koukejte se na to pozitivne. kdybychom byli takovi vsichni, tak by to bylo teprv peklo;-)
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Keviiin »

kami tak kdyz nepoadis tak sem npis ty arogantni s prominutim smejde... :) hosi uz je odvzdušněěno jinak dikec za rady:)
Marry
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marry »

To Hanz: Máš pravdu, bohužel to tak opravdu je.
Kami1

#10 Příspěvek od Kami1 »

Keviiin: **1: přečti si zde můj první příspěvek, prosím, pořádně
( k tomu smejdovi: jsem zvyklej přijímat a rozdávat daleko horší věci, trénuj...)

Hanz: Bohužel je takových hodně, jinak respekt před tím, co je zde (globálně) od tebe napsáno (lidi bohužel ale nečtou).

Marry: Věřím, že jsi pochopil oč tu jde...
( jinak s jednáním jsem to přehnal zcela úmyslně, jako povýšenej hňup se chovám rád :) , na Moda nemám čas a pravomoce, línej nejsem a psát sem budu, kdy se mi zlíbí, na odvzdušnění jsou zde lepší návody)

Keviiin: tohle opravdu není chat
PS: to ti opravdu nejde to téma smazat?
Dan td

#11 Příspěvek od Dan td »

Kami1 má naprostou pravdu. Keviiin - trochu se sklidni ve výrazech a zařiď se podle toho, co tu psal Kami1 :roll:
Díky.
LOCK :!:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět