Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DOLITI CHLADICICI KAP a oDVZDUSNENI ?
nechci ti pomoct, nebuď línej jak prase a nauč se hledat co potřebuješ.
ze všeho nejdřív si tu najdi pravidla (v této sekci hned nahoře) a velmi pozorně si je přečti.
zakládání nových témat kvůli každý pičovině, co tě napadne, vede k nepřehlednosti sekce a lidem to pak stěžuje hledání odpovědí na jejich problémy.
Navíc dotazy, který tu ty píšeš, se tu řešily už stosedmdesátpěttisíckrát.
pokud ti to půjde, tak svoje poslední nové téma smaž a hledej a neotravuj.
Na smysluplné dotazy ti samozřejmě každej rád odpoví (včetně mě).
ze všeho nejdřív si tu najdi pravidla (v této sekci hned nahoře) a velmi pozorně si je přečti.
zakládání nových témat kvůli každý pičovině, co tě napadne, vede k nepřehlednosti sekce a lidem to pak stěžuje hledání odpovědí na jejich problémy.
Navíc dotazy, který tu ty píšeš, se tu řešily už stosedmdesátpěttisíckrát.
pokud ti to půjde, tak svoje poslední nové téma smaž a hledej a neotravuj.
Na smysluplné dotazy ti samozřejmě každej rád odpoví (včetně mě).
-
- Kontaktovat uživatele:
To Kami1: Nepřeháníš to trošku s tím jednáním s lidma? Člověk tady slušně napíše o radu a ty se chováš jak povýšenej hňup. Nebo si tu hraješ na Moda? Když jsi línej poradit, jen napsat blbej odkaz, kde se to tu psalo, tak radši nepiš nic!
To Keviiin: Na víku chladiče by měl být takovej (asi plastovej) ozvdušňovací šroubek. Po dolití kapaliny to za běhu motoru pak odvzdušníš. Kdybys měl problémy, auto třeba netopilo, nebo se přehřívalo, tak odvzdušnit znovu.
To Keviiin: Na víku chladiče by měl být takovej (asi plastovej) ozvdušňovací šroubek. Po dolití kapaliny to za běhu motoru pak odvzdušníš. Kdybys měl problémy, auto třeba netopilo, nebo se přehřívalo, tak odvzdušnit znovu.
jenze tenhle tipek je fakt bud uplnej tydyt nebo extra linej, mrkni na jeho dalsi zcela zbytecne 100x probrane dotazy...Marry píše:To Kami1: Nepřeháníš to trošku s tím jednáním s lidma? Člověk tady slušně napíše o radu a ty se chováš jak povýšenej hňup. Nebo si tu hraješ na Moda? Když jsi línej poradit, jen napsat blbej odkaz, kde se to tu psalo, tak radši nepiš nic!
“Ability is what you're capable of doing.”
Keviiin: **1: přečti si zde můj první příspěvek, prosím, pořádně
( k tomu smejdovi: jsem zvyklej přijímat a rozdávat daleko horší věci, trénuj...)
Hanz: Bohužel je takových hodně, jinak respekt před tím, co je zde (globálně) od tebe napsáno (lidi bohužel ale nečtou).
Marry: Věřím, že jsi pochopil oč tu jde...
( jinak s jednáním jsem to přehnal zcela úmyslně, jako povýšenej hňup se chovám rád
, na Moda nemám čas a pravomoce, línej nejsem a psát sem budu, kdy se mi zlíbí, na odvzdušnění jsou zde lepší návody)
Keviiin: tohle opravdu není chat
PS: to ti opravdu nejde to téma smazat?
( k tomu smejdovi: jsem zvyklej přijímat a rozdávat daleko horší věci, trénuj...)
Hanz: Bohužel je takových hodně, jinak respekt před tím, co je zde (globálně) od tebe napsáno (lidi bohužel ale nečtou).
Marry: Věřím, že jsi pochopil oč tu jde...
( jinak s jednáním jsem to přehnal zcela úmyslně, jako povýšenej hňup se chovám rád

Keviiin: tohle opravdu není chat
PS: to ti opravdu nejde to téma smazat?