Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Plastove nadkoli
V ramci opravy reznouciho podbehu jsem nakoupil jete bmw plastove nadkoli protoze stavajici jsou k nicemu s jistotou ze budou pasovat s tim ze jeden predni je lechce naprasklej.Protoze jsem to jeste neresil nevite jake na to je nejlepsi lepidlo? Zda je potreba nejake specialni napr. pruzne ci PUR atd.... nebo staci nejake klasicke vterinove lepidlo akorat s oznacenim na plasty? Diky
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
souhlas, to je na hov... i jiný druhovýrobní. navíc za tu cenu máš pouze podběh bez té gumy okolo, takže gumu musíš koupit zvlášť a pak to vyjde min. na tolik jako origo. nandat to na auto jde, ale je to tak trochu "udělej si sám", větší minus je ale ten plast - hned se to láme, origo je o dost pružnější.xSAFA píše:Ty z autokelly stojí za ho*no ale svůj účel po různých úpravách splní...![]()
Já si některé plasty svařuju sám doma svépomocí a to klasickou trafopájkou, ale ten podběh myslím že by při nasazování asi zase praskl a to aji slepený lepidlem... jedině fakt nechat svařit profi
Souhlasim s Vama Vsmea proto taky jsem koupil jety podbehy ale origo s gumama.Ale jak jsem rikal jsou na par mistech popraskany a nevim jak se tento plast nejlepe opravuje dostal jsem par podmetnych odpovedi tak jsem odeslal emaily a dekuji za kazde rady ktere jsem tu nasel.Navic ve finale po zime jde auto na komplet vyvareni veskerych casti kde se najde rez ale stejne clovek je rad ze ten pocit ze na tu zimu udelal pro auto to co je potreba...
na coupe 36 jsem si jeden svaril pajeckou a kouskama plastu naprosto v pohode. u druhe strany chybel kus tak jsem si sel koupit do BMW origo a prekvapive jsem mel desnou fusku to tam dostat musel jsem ho trosku doupravit dopasovat doriznout. bylo to dosti nemile prekvapeni. Az mi odejde priste koupim si od nekoho starej z bouracky apod.
a nebola chyba u teba? -. teda ze si mal tie nieco uz upravene a preto nesedel? origo sediet musi, to je hovadinaboby06 píše:na coupe 36 jsem si jeden svaril pajeckou a kouskama plastu naprosto v pohode. u druhe strany chybel kus tak jsem si sel koupit do BMW origo a prekvapive jsem mel desnou fusku to tam dostat musel jsem ho trosku doupravit dopasovat doriznout. bylo to dosti nemile prekvapeni. Az mi odejde priste koupim si od nekoho starej z bouracky apod.