Ahoj kamos ma e46 combajn a r.v 2004 asi je to manual a 320D.
kdyz se vymacne spojka tak jde z podauta divny zvuk a vybrace.ale spojka neprokluzuje a razeni taky chodi normal. co by to nohlo bejt?
Já měl setrvák KO a problém byly rozjezdy a přeřazování strašně to cukalo musel jsem dávat hodně moc plynu na rozjezdy aby se celý auto nerozklepalo. Tohle mi moc jako setrvák nepřipadá... Ale možný je leccos
xSAFA píše:Já měl setrvák KO a problém byly rozjezdy a přeřazování strašně to cukalo musel jsem dávat hodně moc plynu na rozjezdy aby se celý auto nerozklepalo. Tohle mi moc jako setrvák nepřipadá... Ale možný je leccos
jo máš pravdu ,toto současně s vibracema mu dělalo.
ja měl to same co měl xSafa ale teď když jsem to rozebral tak byly příčiny asi dvě zaprve to teklo okolo deklu gufera klikovy hřídele (takže trochu mastna spojka) a asi bude i ten setrvák KO
Mám touring 01 320D 100 KW + chip a klepání při rozjezdech mi vyřešilo výměna lamely, přítlačáku a ložiska. Chvilku potom co to začalo dělat mi proklouzla spojka. Ale mám ještě jednu závadu. Když mi začala prokluzovat stará spojka tak se při proklouznutí ozýval divnej zvuk. Po výměně bylo vše ok ale teď se zvuk vrací. Spojka má tak 3000 km. Divný je že zabírá stejně nahoře jako stará. Nemá s tím někdo zkušenost?
Na tu mastnotu to celkem sedí. Nejsem automechanik takže já to dělat nebudu, ale každopádně zkušenej automechanik pozná špatnej setrvák? Zase převodovka ven chjo... a co nastavení záběru spojky? Neměla by nová spojka zabírat dole? Na 1er zabírá o hodně níž?
mě teklo gufero na klice co je za setrvákem jinak když je mastná tak bude zabírat jinde než když je cajk ale myslim že u 3er zabírá v celku nahoře ale to nemohu pořádně posoudit jelikož sem se s novou spojkou ještě pořádně nesvezl
To neboj... Něco není OK tak se to musí vyřešit. Jen mě štve že někomu něco zaplatíš a je to na hov.o. Já už nevím kam to vozit. Co si neuděláš sám.... Ale nemám zkušenosti a už vůbec ne vybavení.