ahoj chci se zeptat možna blbe ale zeptam se..když koupim z vraku klíče od auta spínačku a všechny zámky tak předpokládám že auto s těma klíčema nastartuju odemknuklíčem a tak..ale jak je to s centralem na dálku???dá se to nějak spárovat?
Ne to není, jsou to dvě uplně rozdílný věci. Jednotka EWS je pod volantem uplně vzadu u A sloupku za licht modulem. Bez spárované sady EWS s klíčema si můžeš kroutit klíčem ve spínačce jak chceš, ale marně.
Miguel píše:Ne to není, jsou to dvě uplně rozdílný věci. Jednotka EWS je pod volantem uplně vzadu u A sloupku za licht modulem. Bez spárované sady EWS s klíčema si můžeš kroutit klíčem ve spínačce jak chceš, ale marně.
takže potřebuju to EWS spínačku a klíč a pak nastartuju?a je těžké to vyměnit?
Ahoj .Mám takovýto problém a nechci zakládat nové téma.Problém chci zjistit co mě čeká jsem z toho docela zmatenej.Mám e46 320 D r.v.2003.Nechal jsem si obědnat v BMW nový klíč dle VIN,ale bohužel se asi někdo předtím hrabal ve spínačce nebo ji vyměnil či co to už se nedozvím a klíč je jinak vybroušenej takže nefunguje ani DO centrálu ani nejde do spínačky ( takže se s ním můžu nechat leda tak vyfotit),když si koupím nějakou repliku aby mi tu planžetu udělali někde podle starýho klíče a přeházím elektroniku v klíčku tz.DO zamykání a imobilizér tak mi to povalí??Asi to budu muset spárovat atd.,ale jde to vůbec udělat?? Prosím o rady.Děkuju.Ještě jsem z Brna kde si to můžu nechat vypilovat ten klíč??D
Pitris píše:Ahoj .Mám takovýto problém a nechci zakládat nové téma.Problém chci zjistit co mě čeká jsem z toho docela zmatenej.Mám e46 320 D r.v.2003.Nechal jsem si obědnat v BMW nový klíč dle VIN,ale bohužel se asi někdo předtím hrabal ve spínačce nebo ji vyměnil či co to už se nedozvím a klíč je jinak vybroušenej takže nefunguje ani DO centrálu ani nejde do spínačky ( takže se s ním můžu nechat leda tak vyfotit),když si koupím nějakou repliku aby mi tu planžetu udělali někde podle starýho klíče a přeházím elektroniku v klíčku tz.DO zamykání a imobilizér tak mi to povalí??Asi to budu muset spárovat atd.,ale jde to vůbec udělat?? Prosím o rady.Děkuju.Ještě jsem z Brna kde si to můžu nechat vypilovat ten klíč??D
Taky nevím kde si to nechat vypilovat...kolik stál ten klíč z toho bmw jak jsi objednával podle vinka?
Ted záleží jestli si mám koupit nějaký klíč,abych mohl nechat vypilovat tu planžetu někde nebo se to dá někde udělat rovnou kde to prodávají.Nevím to bych potřeboval kdyby mi někdo napsal kde v Brně se to dá udělat.Jinak "Paty" klíč stál 4.000.- bez nějákých 25,- vč.DPH.Myslel jsem si že budu mít konečně pokoj a už to zase začíná.
tak na to jebu kupovat org,nechám si taky udělat planžetu a bude,tam kde to dělají tak prej klíče maj,ale nevím kde to dělaj,ale kdyby to tady někdo věděl nebylo by na škodu napsat kde to teda dělaj :
No to já už taky na to drbu abych si obědnával k druhýmu BMW klíč,už jsem se vyškolil dost.Ale jak píšeš bylo by dobrý kdyby sem někdo hodil kde se to dá udělat.