ahoj chci se zeptat možna blbe ale zeptam se..když koupim z vraku klíče od auta spínačku a všechny zámky tak předpokládám že auto s těma klíčema nastartuju odemknuklíčem a tak..ale jak je to s centralem na dálku???dá se to nějak spárovat?
Ne to není, jsou to dvě uplně rozdílný věci. Jednotka EWS je pod volantem uplně vzadu u A sloupku za licht modulem. Bez spárované sady EWS s klíčema si můžeš kroutit klíčem ve spínačce jak chceš, ale marně.
Miguel píše:Ne to není, jsou to dvě uplně rozdílný věci. Jednotka EWS je pod volantem uplně vzadu u A sloupku za licht modulem. Bez spárované sady EWS s klíčema si můžeš kroutit klíčem ve spínačce jak chceš, ale marně.
takže potřebuju to EWS spínačku a klíč a pak nastartuju?a je těžké to vyměnit?
Pitris píše:Ahoj .Mám takovýto problém a nechci zakládat nové téma.Problém chci zjistit co mě čeká jsem z toho docela zmatenej.Mám e46 320 D r.v.2003.Nechal jsem si obědnat v BMW nový klíč dle VIN,ale bohužel se asi někdo předtím hrabal ve spínačce nebo ji vyměnil či co to už se nedozvím a klíč je jinak vybroušenej takže nefunguje ani DO centrálu ani nejde do spínačky ( takže se s ním můžu nechat leda tak vyfotit),když si koupím nějakou repliku aby mi tu planžetu udělali někde podle starýho klíče a přeházím elektroniku v klíčku tz.DO zamykání a imobilizér tak mi to povalí??Asi to budu muset spárovat atd.,ale jde to vůbec udělat?? Prosím o rady.Děkuju.Ještě jsem z Brna kde si to můžu nechat vypilovat ten klíč??D
Taky nevím kde si to nechat vypilovat...kolik stál ten klíč z toho bmw jak jsi objednával podle vinka?
tak na to jebu kupovat org,nechám si taky udělat planžetu a bude,tam kde to dělají tak prej klíče maj,ale nevím kde to dělaj,ale kdyby to tady někdo věděl nebylo by na škodu napsat kde to teda dělaj :