čaute koupil sem si na svoje BMW e36 320i sedan 1991 stavitelnej podvozek TA TECHNIX. podvozek sem v pohodě namontoval, jenže nastal problém u stabilizačních tyček. když je přidělám (na tlumič, jak je tomu do 06/1992) tak mi nejde uplně otočit volant a klade vysokej odpor, když ho pustím tak se to vrátí skoro do výchozí polohy. je na to nějakej fígl ? napadají mě jen koupit kratší, popřípadě delší stabilizační tyčky. dále je ještě jeden problém, mám plechová kola BMW 16", guma 205x50x16. když je dám na auto tak mi guma škrtá o pružinu. jaké kola a gumy musím mít na toto auto ? preferuji 16-17" ..
moc děkuji za rychlé rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prosím o pomoc s kolama a podvozkem
S tim stabilizátorem nevim,ale ty kola bych řešil větším ET. Ty 16" co tam máš asi nejsou orig. BMW,viď? Já měl dřív 2,5 coupe,hodně snížený a měl jsem na něm kola Borbet T 9x16" ET,teď z hlavy nevim,ale pneu 215/45 a bezproblémů(mimochodem tyto kola na prodej..). Měl jsem tam taky orig. 15" litý s pneu 205/60,taky bezproblémů. Napadá mě jen, že na 16"kola už je šířka a profil pneu 205/60R16 docela moc, podle mě bys mohl šířku klidně nechat a jen menší profil pneumatiky...
Takže buď profil nebo větší ET.
Teď jestli mě někdo moudřejší bude chtít ukamenovat,tak jsem se jen snažil pomoct

Takže buď profil nebo větší ET.
Teď jestli mě někdo moudřejší bude chtít ukamenovat,tak jsem se jen snažil pomoct