Koukl jsem do schémat,ovládačka na relátko blinkrů jde přes pojistku F23 5A. Samotné žárovky jsou napájené přes pojistku F34 15A.
Pokud jsi zkoušel měnit relátko za funkční tak tam problém nebude.
_peper píše:Koukl jsem do schémat,ovládačka na relátko blinkrů jde přes pojistku F23 5A. Samotné žárovky jsou napájené přes pojistku F34 15A.
Pokud jsi zkoušel měnit relátko za funkční tak tam problém nebude.
Koukal jsem na pojistky 23 a 24 což mi měly být blinkry....nicméně nechápu že nejdou ani výstražný, absolutně bez reakce....přijde mi divný, aby odešly všechny žárovky najednou...nicméně ani na budíkách to nebliká...Je to prostě úplně hluchý
asi protože to jde přes ten spínač varovných blinkrů,zkus to vytáhnout a uvidíš kolik do toho jde drátů zkus to vyměnit a uvidíš,a pokud se furt budeš blbě vyptávat proč a proč tak ti už odpovídat nebudu,až to uděláš tak potom můžeš zkoumat dál když to nepůjde,a můžeme se bavit dál...
Fajn, to jsem potřeboval vědět...to že blinkry jsou přes tenhle spínač. Měl jsem ho vytaženej, ale nenapadlo mě, že by to tak bylo? Zítra si vezmu z dárce čudlík a zkusim to
Tak jsem vyměnil čudlik a nic....ve finále jsem šel po kabelech a zjistil jsem, že musí bejt někde u pojistkovnice. A ejhle. I když se pojistka 34 zádla OK, zjistil jsem, že jedna nožička u ní je zalomená (tak blbe, že to nebylo vidět) a už to zase jede
Trochu to tu oživím... měl jsem oloupané žárovky v přeních blinkrech, tak jsem tam hodil DIADEMy, problém nastal tehdy, když jsem zkušebně pustil výstražné jednou blikly a nic - pojistka 34 fuč. Vyměnil jsem a levá strana OK, pravá nic.... je možné že odešlo relátko? To jsem ještě neměl možnost vyměnit za fční. Díky za rady