Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dva druhy nosných čepů do předních ramen?? E36
-
- Kontaktovat uživatele:
Není divný, že díry v ramenech nejsou stejně velký na pravým i levým ramenu? Koukal jsem na moje a ja je mám stejne velký jako u tvýho levýho.Adeon88 píše:Ramena byla opiskovana, prelisovany cepy a natreny zakladovou sedou barvou... vysledek je zde, zitra jdou na auto.[/b]
jestli jsem ti dobre porozumnel, tak si myslis, ze mam nosny (krajni) cep jiny na prave a leve strane???
ve skutecnosti to je tak, ze prumery vsech der pro cepy jsou stejne... tedy u ramen E36M3... nalisovano mam... prostredni E36 serie... a krajni mam E30 serie.. a dneska jsme tam davali 4,5 hodiny jedno rameno..
ale jde to.. rozmerove je to jako prdel na hrnec....
navic se mi rozpadl silentblok a rvali jsme ho na rameno asi pul hodiny... nemate na to nekdo nejaky system, kdyz uz jsem u toho... ceka me i ten druhy..
ve skutecnosti to je tak, ze prumery vsech der pro cepy jsou stejne... tedy u ramen E36M3... nalisovano mam... prostredni E36 serie... a krajni mam E30 serie.. a dneska jsme tam davali 4,5 hodiny jedno rameno..

navic se mi rozpadl silentblok a rvali jsme ho na rameno asi pul hodiny... nemate na to nekdo nejaky system, kdyz uz jsem u toho... ceka me i ten druhy..
Myslím těch 6 děr na odlehčení, tak se mi zdá, že u pravýho maš 3. díru od strany silentbloku menší, určitě to ničemu nevadí, ale vypadá to, že ramena nejsou jako sada z jednoho auta.
A typ jak na ten silentblok nevím, ja to vyřešil powerflexama, tam odpadají problémy s montáží:tady
A typ jak na ten silentblok nevím, ja to vyřešil powerflexama, tam odpadají problémy s montáží:tady
Vyhoda v montazi je v tom, ze silentblok nacpu do toho oka jen pomoci obyčejnýho svěráku a do ramene ho nacpu normálně rukou - v jedný ruce rameno v druhý silentbok a je to v kupe, ze to není nalisovaný, ale jen napevno nasazený vubec nicemu nevadi.Adeon88 píše:nechapu moc vyhodu v montazi toho powerflexu... stejne musis tu "gumu" nacpat na to rameno ne?? Nevim jak ostatnim ale me to tam skoro neslo...
Aha..radekc píše:Vyhoda v montazi je v tom, ze silentblok nacpu do toho oka jen pomoci obyčejnýho svěráku a do ramene ho nacpu normálně rukou - v jedný ruce rameno v druhý silentbok a je to v kupe, ze to není nalisovaný, ale jen napevno nasazený vubec nicemu nevadi.Adeon88 píše:nechapu moc vyhodu v montazi toho powerflexu... stejne musis tu "gumu" nacpat na to rameno ne?? Nevim jak ostatnim ale me to tam skoro neslo...

Vydržet by měl po zbytek životnosti auta, předpokládám, že polyuretan nestárne tak rychle jako guma a zkušenosti jsou takový, že to o pár procent sníží komfort jízdy a o pár procent zpřesní řízení. potom když potřebuješ udělat geometrii a originály uz mají nějakou vůli, tak to moc nejde, taky než se udělá nejáká vůle bude trvat předpokládám podstatně dýl.Adeon88 píše: podle toho obrazku jak vypada by toho mohl i dost vydrzet ne? jsou s tim nejake zkusenosti?