Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dva druhy nosných čepů do předních ramen?? E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
assassin_tl
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od assassin_tl »

ty M3 kovy ramena maj ten vnejsi cep na pevno, jestli se nepletu a jinak chycenej stabilizator.. tzn od obyc se poznaj i bez mereni prumeru.
Adeon88

#42 Příspěvek od Adeon88 »

A z te fotky to poznas?
radekc

#43 Příspěvek od radekc »

Adeon88 píše:Ramena byla opiskovana, prelisovany cepy a natreny zakladovou sedou barvou... vysledek je zde, zitra jdou na auto.[/b]
Není divný, že díry v ramenech nejsou stejně velký na pravým i levým ramenu? Koukal jsem na moje a ja je mám stejne velký jako u tvýho levýho.
Adeon88

#44 Příspěvek od Adeon88 »

jestli jsem ti dobre porozumnel, tak si myslis, ze mam nosny (krajni) cep jiny na prave a leve strane???

ve skutecnosti to je tak, ze prumery vsech der pro cepy jsou stejne... tedy u ramen E36M3... nalisovano mam... prostredni E36 serie... a krajni mam E30 serie.. a dneska jsme tam davali 4,5 hodiny jedno rameno..:( ale jde to.. rozmerove je to jako prdel na hrnec....

navic se mi rozpadl silentblok a rvali jsme ho na rameno asi pul hodiny... nemate na to nekdo nejaky system, kdyz uz jsem u toho... ceka me i ten druhy..
radekc

#45 Příspěvek od radekc »

Myslím těch 6 děr na odlehčení, tak se mi zdá, že u pravýho maš 3. díru od strany silentbloku menší, určitě to ničemu nevadí, ale vypadá to, že ramena nejsou jako sada z jednoho auta.
A typ jak na ten silentblok nevím, ja to vyřešil powerflexama, tam odpadají problémy s montáží:tady
Adeon88

#46 Příspěvek od Adeon88 »

te diry jsem si ani nevsiml... resil jsem hlavne celkove vnejsi tvary..:)

nechapu moc vyhodu v montazi toho powerflexu... stejne musis tu "gumu" nacpat na to rameno ne?? Nevim jak ostatnim ale me to tam skoro neslo...
radekc

#47 Příspěvek od radekc »

Adeon88 píše:nechapu moc vyhodu v montazi toho powerflexu... stejne musis tu "gumu" nacpat na to rameno ne?? Nevim jak ostatnim ale me to tam skoro neslo...
Vyhoda v montazi je v tom, ze silentblok nacpu do toho oka jen pomoci obyčejnýho svěráku a do ramene ho nacpu normálně rukou - v jedný ruce rameno v druhý silentbok a je to v kupe, ze to není nalisovaný, ale jen napevno nasazený vubec nicemu nevadi.
Adeon88

#48 Příspěvek od Adeon88 »

radekc píše:
Adeon88 píše:nechapu moc vyhodu v montazi toho powerflexu... stejne musis tu "gumu" nacpat na to rameno ne?? Nevim jak ostatnim ale me to tam skoro neslo...
Vyhoda v montazi je v tom, ze silentblok nacpu do toho oka jen pomoci obyčejnýho svěráku a do ramene ho nacpu normálně rukou - v jedný ruce rameno v druhý silentbok a je to v kupe, ze to není nalisovaný, ale jen napevno nasazený vubec nicemu nevadi.
Aha..:) o to samotne nalisovani do toho drzaku ke kastli nejde... to je v pohode... ale ja to na rameno vcera rval s kamosem vazne dlouho a oba nas pekne boleli ruce.... tak jsme mu dali jednu ranu kladivem a ten hajzl tam zajel celej..:) aspon vime, ze se s tim nesmime prdet..:-d A podle toho obrazku jak vypada by toho mohl i dost vydrzet ne? jsou s tim nejake zkusenosti?
radekc

#49 Příspěvek od radekc »

Adeon88 píše: podle toho obrazku jak vypada by toho mohl i dost vydrzet ne? jsou s tim nejake zkusenosti?
Vydržet by měl po zbytek životnosti auta, předpokládám, že polyuretan nestárne tak rychle jako guma a zkušenosti jsou takový, že to o pár procent sníží komfort jízdy a o pár procent zpřesní řízení. potom když potřebuješ udělat geometrii a originály uz mají nějakou vůli, tak to moc nejde, taky než se udělá nejáká vůle bude trvat předpokládám podstatně dýl.
Odpovědět