miramax píše:prihodim si:) jak moc takovy loucici se diferak huci? protoze ja ze sedadla ridice, s vypnutou muzikou, vetranim a jedouce po rovine na skoro volnobezne otacky neslysim zezadu nic neobvykleho, nicmene pri razeni R-1-2 mi vzadu bouchne, jiste je ze spatne jsou silace uchyceni napravnice, muzou ty rany byt timhle zpusobene? dalsi vec je ta, ze kdyz seslapnu spojku a zaradim, prekonavam citelny odpor a ozve se zezadu tupa rana, nasledne na to vyhodim kvalt ale drzim porad spojku a zaradim znova, jde lehoucce a neozve se nic...
Přesně tohle mi dělá taky a všiml jsem si toho chvilku po koupi. Mám taktéž 323i, Saloon 97´. Tupé duté rázy jdou slyšet při řazení. Hlavně R,1,2 - v klidu i za jízdy a každopádně to vychází ze zadu jakoby pod zadníma sedačkama. To si myslím, že bude nějaká vůle v diferáku/kardanu. Zpozoroval jsem, že to někdy zabouchá i když zahejbu opakovaně řadičkou (se spojkou) dopředu-dozadu mezi 1 a 2 (nezařadím), takže to způsobí už fáze když řadička dorazí na př. stupeň.
Druhá věc na co se chystám je, že šajtra je už taková dost volná a chtěl bych aby to v těch drahách chodilo přesněji a kvalty tam pěkně skákali. Netuším, co vyměnit (kulisu, ty kuličky, táhla, nebo synchrony.. ?). Ale myslím, že tohle je problém všech starších aut, v dědově Feldě je taky měkká jak blato.