Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
stahování okénka
ahoj,mám velkej problém a vůbec si s tím nevím rady:( mam BMW 325i E36 coupe r.v.92 a u spolujezdcových dveří mě blbne stahování okna:( Následovně:
Okno je nahoře a chci je dát dolů,zmáčknu vypínač dolu a držím a okénko popojede jenom asi o 5cm a nic,zmáčku podruhý a udělá to stejný,potřetí a zase to stejný,když je dávám nahoru tak to dělá to stejný,koukal jsem na to a stahovačka je jak nová kolejnice namazaný nikde to nedře ano není kde by se to mohlo uzasekávat a toto mi to furt dělá:( vypínač je v pořádkuo dskoušenou Nevíte někdo co s tím?
Okno je nahoře a chci je dát dolů,zmáčknu vypínač dolu a držím a okénko popojede jenom asi o 5cm a nic,zmáčku podruhý a udělá to stejný,potřetí a zase to stejný,když je dávám nahoru tak to dělá to stejný,koukal jsem na to a stahovačka je jak nová kolejnice namazaný nikde to nedře ano není kde by se to mohlo uzasekávat a toto mi to furt dělá:( vypínač je v pořádkuo dskoušenou Nevíte někdo co s tím?
ahoj tak dneska jsem to udělal,nejdřív jsem nevěděl co přesně myslíš ale potom jsem to našel,je to zajímavý měl jsem to posunutý úplně u toho komutátoru
vůbec netuším ja se to tam mohlo dostat je to nějakej magnetek to jak vypadá jak podložka na hřídelce a sníme to takový dva snímače co jsou na tom plastu.Každopádně jsem to chtěl nafotit a dát to se a nechat to uložit protože si myslím že už se toto někomu stalo a měnil kvůli tomu celou stahovačku
Díky moc fakt jsi mi poradil

- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi to taky dělá. Ty plastový bílý kostičky jsem vyměnil a zlobí to pořád. Co jsem se tu dočetl, tak nejspíš bude prasklá někde stahovačka (některá z těch kovových částí). Zatim jsem na to ale nekoukal...icecold píše:poraďte mi, co mám dělát když stáhnu spolujezdcovo okno do půlky tak mi to začne strášně vrzat když vjedu do nerovnosti... nějaké nápady? a namazat to fakt nepomáha
chlapi takhle jsem to přesně udělal, vse ted funguje, ale když dovřu dveře a okno si dojede až na doraz tak asi po 15 vteřinách se ze dveří ozve rána, takové křupnutí, mám to i na videu, nevíte čím to je nebo co by to mohlo způsobovat?Foldas píše:rozeber motorek stahování okna, na rotoru je takový kroužek posuň jej zpátky na místo kde má být je to většinou vidět na te hřídelce a tam ho přilep a máš po problému
hlavně dej stator stejně nebo ti bude jezdit okno na opak
předtím mi to nikdy nedělalo, jde o zvuk v čase 0:26
http://youtu.be/sH4eG0osOuw
díky za jakoukoliv pomoc
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
- Jamall
- Klubové ID: 2933
hele to zní, jakoby v mechanizmu okna přeskočil zub...moje domnění je, že bude vadná elektronika co se stará o ochranu motůrku, aby se nespálil, nebo aby si v okně někomu neskřípl ruku/hlavu. Když je okno na doraz, chvíli poté elektronika zaznamená, že okno není ještě plně vysunuto a tak motůrek dostane povel dovřít a ten tukanec mu plně stačí k tomu, aby elektronika pobrala, že je vše OK, popřípadě sepl mikrospínač. Možná má ten mechanizmus někde možnost nastavení "mantinelů" jak moc může vyjíždět a zajíždět...roky vyjížděním se asi té normy vychýlili a mechanizmus ten vrchní okraj dosahuje leda vydřením/vymačkaným mechanizmem.TeggyM3 píše:Tak jsem zjistil že to ten zvuk dělá i když je okno dole a po zavření ale né vždy, pouze většinou a ten zní to jako by v těcdh dveřích něco ruplo, nebo kleplo, netuší někdo co by to mohlo být?
Dělá to jenom když je okno nahoře, nebo i když ho necháš v půlce dráhy? To by znamenalo asi ten poškození rozsah vrchní hranice. Nebo že je odklonění mikrospínač
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ano když tý izolačky použiju víc?:D:D
A jaký šrouby přesně? Já se v nich moc nevyznám a právě nechci aby se mi stalo to co při přichycení tapeců.. neměl jsem správně šrouby, tak jsem si udělal větši ďourky, narval jsem tam šrouby co dům dal ale ty byly moc dlouhý, takže sem už nezavřel okýnko:D a jelikož jsem si dírky dělal sám, tak jsem to pokazil strhnul se závit a nemohl jsem ty šrouby vyšroubovat, tak jsem celej ten tapec musel urvat =/:D
A jaký šrouby přesně? Já se v nich moc nevyznám a právě nechci aby se mi stalo to co při přichycení tapeců.. neměl jsem správně šrouby, tak jsem si udělal větši ďourky, narval jsem tam šrouby co dům dal ale ty byly moc dlouhý, takže sem už nezavřel okýnko:D a jelikož jsem si dírky dělal sám, tak jsem to pokazil strhnul se závit a nemohl jsem ty šrouby vyšroubovat, tak jsem celej ten tapec musel urvat =/:D
- Jamall
- Klubové ID: 2933
to mě řekněte, jak se dostanete na ten 4šroub co je pod vnitřní klikou otvíráni.
RE: přiznej barvu...jak jsi se zbavil těch nýtů? Kamarád na to použil kvalitní komunistické vrtáky po dědovi, no i přes to to bylo zbytečné, protože se po chvilce začali protáčet a došla řada na dláto s kladivem.
Taky by mě zajímalo, setkal se někdo s tím, že jeden držák toho mechanizmu je prasklí. Konkrétně vrchní praví růžek?
RE: přiznej barvu...jak jsi se zbavil těch nýtů? Kamarád na to použil kvalitní komunistické vrtáky po dědovi, no i přes to to bylo zbytečné, protože se po chvilce začali protáčet a došla řada na dláto s kladivem.
Taky by mě zajímalo, setkal se někdo s tím, že jeden držák toho mechanizmu je prasklí. Konkrétně vrchní praví růžek?
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
normálně jsem to vypáčíl tu stahovačku i s nýtama, pak jsem je odflexoval když byly venku, jinak jednu stahovačku mám taky naprásklou....
ke všem šroubum jsem se dostal docela v poho, někdy je třeba tu ruku tam prostrčít (bavím se o sedanu, nevím jak je to u coupe ale myslím že stejně) pokud nemáš ruce jak Hulk tak by to šlo myslím
ke všem šroubum jsem se dostal docela v poho, někdy je třeba tu ruku tam prostrčít (bavím se o sedanu, nevím jak je to u coupe ale myslím že stejně) pokud nemáš ruce jak Hulk tak by to šlo myslím

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
fabledwarrior
- Člen Klubu