Ahoj mám takovej menší dotaz nikde jsem to tu nenašel:(,chci si měnit silentblocky na předních ramenech viz obrázek. BMW E36 2.5 coupe r.v.93 jelikož je tam šipka natočení tak se chci dotázat:jakým směrem šipkou natočit-kam má směřovat ke kolu nebo do prostřed auta? Díky moc za odpovědi Jarda (Paty)
Můžete mě říct, kolik stojí tyhle plné siláče (puky do toho oka) a jsou jen na M3? A jak jsou vhodné např. do e36 323i kvůli tomu odklonu. Viděl jsem je za šílenou cenu proti těm děrovaným.
Jasný geo po opravě podvozku je dobrý automaticky udělat. Já ji mám na Báwo za 400,-. Ale potřebuju vědět jestli se nějak nezmění geo auta když ten čep má díru excentricky. Protože M3 má jiný předepsaný hodnoty a možnosti štelování na předních kolech.
já co už jsem zjistil, tak jsou 2druhy silentbloku, a to jeden excentrický z M3 3.2 a normál z M3 3.0 Takže pokud nechcete štelovat odklon tak sehnat z M3 3.0
Tak na geometrii pojedu určitě, jde jen o to aby šla seřídit na hodnoty pro e36 323i M-technic podvozek. Čekají mě právě ty excentry M3 3.2, taxi teď nejsem úplně sure.
Geometrik mě kdysi říkal, že na M3 lze seřídit oproti sérii e36 navíc nastavení na předních kolech (teď nevím jestli odklon, nebo sbíhavost.. nebo záklon a předklon. No poklona..)
zdravim, mam doma ty s otvorom v strede (z M3 3,2i a niesu uplne plne) ale žiadne šipky na nalisovanie na nich niesu ako na tom obrázku tady na 1. strane....
jedine taký malý náznak trojuholníčku.... poradil by niekto?
su to origo z BMW
zdar, samozřejmě ty "volné místa" kde není guma by jsi měl dát jakoby do prava a do leva - vodorovně a určitě tam najdeš i tu značku, ale pokud to chceš mít extra tvrdé, tak je tam namontuj "nastojáka" snad jsi mě pochopil