Zdarec,možná se to tu už řešilo ale nemužu to najít měl jsem rozdělaná přední světla komplet a po složení dohromady se mi jedno mlží,jak od toho?
Děkuji
Šoupni tam takovej ten pytlík s kuličkama proti vlhkosti co běžně najdeš třeba v krabici od bot a máš pokoj jednou provždy, ale bacha ať ti to nezapadne až dopředu do paraboly jako mně, ať nemusíš znovu cely světlo stejně vyndávat Jinak mimo téma, máš na naftě jen laďák vzadu nebo komplet výfuk? Jsem taky koupil naftu, ale E46 a nevim co vylepšovat
ruzi320i píše:Šoupni tam takovej ten pytlík s kuličkama proti vlhkosti co běžně najdeš třeba v krabici od bot a máš pokoj jednou provždy, ale bacha ať ti to nezapadne až dopředu do paraboly jako mně, ať nemusíš znovu cely světlo stejně vyndávat Jinak mimo téma, máš na naftě jen laďák vzadu nebo komplet výfuk? Jsem taky koupil naftu, ale E46 a nevim co vylepšovat
ruzi320i píše:Šoupni tam takovej ten pytlík s kuličkama proti vlhkosti co běžně najdeš třeba v krabici od bot a máš pokoj jednou provždy, ale bacha ať ti to nezapadne až dopředu do paraboly jako mně, ať nemusíš znovu cely světlo stejně vyndávat Jinak mimo téma, máš na naftě jen laďák vzadu nebo komplet výfuk? Jsem taky koupil naftu, ale E46 a nevim co vylepšovat
ten pytlík nepomáhá, šoupnul jsem ho tam a světlo se stejně mlží
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Taky to těsnění nemusí pomoct. Do těch světel se dá koupit pouze to jedno vělký těsnění mezi ty dva díly co se dají od sebe jednoduše oddělit, ale to světlo má více spojů, kudy tam může prochcávat. Mě to těsnění pomohlo pouze na jednom světle ale druhé se mi mlžilo dál. Tak jsem to pořádně obsilikonoval kde bylo potřeba a byl pokoj .
Ta krytka tam je proto, aby se neprášilo na paraboly...neni tam jen tak ze srandy. Mlžení to sice pomůže, ale za rok budeš mít paraboly zaprášený a budeš to stejně muset rozebírat. Pytlíčky proti vlhkosti jsou dobrý řešení. Pokud zrovna nemáš krabici od bot, můžeš je koupit v lékárně spolu s těhotenským testem.....cca 30Kč