Zdravím, mám BMW E36 Compact rok výroby 97..... nevim jestli to je normální, ale připadne mě že se mě nespouští větrák, motor se mě nijak nezahřívá, teplotu pořát drží. Jak vám častou spouští?
díky.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Větrák, jeho spouštění.
Sice nepíšeš, co máš za motor, ale pokud myslíš ventilátor chladiče, tak nemáš elektrický, ale visco spojku, tzn. neuslyšíš takové to hučení při "sepnutí" větráku jako třeba u VW. Visco spojka si to reguluje plynule, tzn. pokud ti to drží správně teplotu, tak zřejmě vše funguje správně.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
dede789
- Klubové ID: 3008
Ahoj,zeptam se do tohoto tematu...mam E36 325tds s klimou...nechal jsem ji zkontrolovat,vycistit a doplnit...chladi pekne,ale nefunguje vetrak pred chladicem kdyz zapnu klimu.Ventilator jsem zkousel napojit naprimo a funguje,pojistka je taky v poradku...nevite prosim kde zacit hledat?nebo na co se zamerit?diky za odpoved 
Jenže některý E36 a compact mají pouze el vrtuli.Dan td píše:Sice nepíšeš, co máš za motor, ale pokud myslíš ventilátor chladiče, tak nemáš elektrický, ale visco spojku, tzn. neuslyšíš takové to hučení při "sepnutí" větráku jako třeba u VW. Visco spojka si to reguluje plynule, tzn. pokud ti to drží správně teplotu, tak zřejmě vše funguje správně.