cuzzz nemohl by mi nekdo poradit co s EGR ventilem jestli to nechat zaslepit nebo vymenit nebo jak to udelat aby nesvitila kontrolka sem z ty kontrolky uplne hotovej diky moc
Ahoj, jaka kontrolka ti sviti? V E46 zaslepenim hadicky k EGR se zadna kontrolka nerozsviti. Mas namysli oranzova kontrolka motoru? To je spatne spalovani, nebo rizeni spalin motoru, nekdy to dela cidlo polohy vacky, nekdy lambda sonda.....zkus vycistit konektory a prostriknout kontaktolem.... jinak diagnostika.
cau sviti oranyova kontrolka motor diagnostika byla u ctyr ruznejch lidi a kazdej rika neco jinyho jeden lambda sonda jeden ventil uz fakt nevim co stim je toE46 320D ja mechanikovy rek ze je mi jedno co udela hlavne at to zhasne a on nevi nebo ze muze vymenit pul motoru mam ho ctyri mesice a furt mi to sviti pak zase dva dny nesviti sem z toho zoufalej
Mno jo, jenže v klubu jsou klubáci, co za dvě kila zjistí víc než "školený" člověk v autorizáku...
Tady jde totiž evidentně o běh na dlouhou trať, to Tě v autorizáku pošlou do p****e nebo se nedoplatíš...
Nicméně souhlasím s tím, že Franta v garáži za 500 xkrát jsou vyhozený love...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
na druhou stranu franta aspon rekl co by to eventuelne mohlo bejt autorizaci nevi mam jet do nemecka ani nemaj moc snahu to resit neni to kseft za sto litru