Ahoj kluci možná i slečny:) Potřeboval bych poradit s předěláním klasického rádia v E46 na velké rádio. Kde nejlevněji sehnat rámeček a ten plech co se do něj vkládá rádio. Jestli to někdo někdy zkoušel,prosím napište veškeré info co máte. Předem všem moc děkuji za odpovědi
No tak to je velmi jednoduché: V ČECHÁCH TO SEHNAT NELZE !!! na E46 je jediná možnost e-bay (cca 150 Euro) a poté je nutné předělat topení, aby se tam rádio vešlo. Na E36 žádné rámečky neexistují, ale taky to jde a možná i lépe, stačí jakejkoliv 2DIN rámeček universál a nabastlit jej do palubky, musí se ovládání klimy dát na místo BC, či do přehrádky pod něj a 2DIN rádio napasovat do šachty po 1DIN rádiu a klimě. V obou případech je to hafo práce, ale ten výsledek pak stojí za to. Na E46 mám i manuál jak na to (v NJ,AJ), kde je popsán přesný postup.
Jeden klubák měl něco takovýho v E36, byla tuším červená a byla to fakt pecka. Byla na prodej v klubovkách, pokud se nemýlím a není to tak dlouho, takže by se to možná dalo dohledat, ale mě se teda nechce
Nesmíš se toho bát a nechat si to někde udělat bude stát ranec. Taky jsem měl z toho strach, že něco zničim, ale vše se dá vyměnit když se něco nepovede. Musíš se odhodlat a vždy všechny kroky dobře zvážit, tak není moc pravděpodobné, že něco poděláš. A jen pro info, nekupuj ty super 2DIN nadupané technologií (DVD,navi a DVBT) z aukra, sbazaru za 10 tkč apod. Vše je to čínskej šmejd a za 3 měsíce přestanou fungovat !!! a hrajou děsně.
A měl by jsi nějakej tip na 2din s Navi,TV a DVD ? nejlepší by bylo s co největším displejem a aby to nevyčnívalo z palubovky, chtěl bych to udělat aby to vypadalo skoro jako že to tam patří
No záleží kolik do toho chceš investovat, ale takové ty levné značkové přístroje začínají +-18 tkč (např. XZENT), pak jsou kolem 25 tkč (JVC,Clarion) a no dál Kenwood, pioneer atd, to je už kolem 35tkč. Když by jsi oželel navi a tv, tak je cena kolem 10 tkč.