Zdravím, neví někdo kde koupit takový plastový díl, který je hnet pod kapotou, propojuje hadičku a trysku na kapotě. Je to takový plastový výlisek, mám ho zanesený a prasklý. Dík
Ten plastový díl je tam proto, aby nespadávala voda zpátky směrem k nádržce na ostřikovače, takový zpětný ventil. Dá se sehnat univerzální v autodílech a stojí asi tak 7 korun.
mam dotaz ... nefungujou mi ostrikovace, i kdyz jsem ty trysky prostouchaval, a voda vyteka jakoby pod tema tryskama ... to je taky tim nebo něčim jinym?
sedon píše:mam dotaz ... nefungujou mi ostrikovace, i kdyz jsem ty trysky prostouchaval, a voda vyteka jakoby pod tema tryskama ... to je taky tim nebo něčim jinym?
sedon píše:mam dotaz ... nefungujou mi ostrikovace, i kdyz jsem ty trysky prostouchaval, a voda vyteka jakoby pod tema tryskama ... to je taky tim nebo něčim jinym?
Funguje ti vubec motorek?
jj to funguje ... respektive ho slysim ... ale ta voda vytejka nekde pod tema tryskama ... jeste sem nemel moc casu to prozkoumat i to trochu strika na okno ale jen jedna tryska a spatne...
Funguje ti vubec motorek?
jj to funguje ... respektive ho slysim ... ale ta voda vytejka nekde pod tema tryskama ... jeste sem nemel moc casu to prozkoumat i to trochu strika na okno ale jen jedna tryska a spatne...
Zkontroluj jestli máš v pořádku hadičky u trysek a pořádně pročisti i ty trysky,
presne diel c13 som mal aj ja zly...zapol som ostrekovace a voda mi vytiekla do motora vymenil som to a vsetko ide ako hodinky
kupoval som to priamo v BMW
jj takže u mě je to ono .. takova blbost... no nic .. prostřík jsem to wedeckem necham to do zejtra kdyz to nepujde tak novy .. nevite jestli bychl ve vestci jeste prodava dily? mohl by to mit? popripade kde jinde .. a kdyz ne u bmw ... co rict ze to je za dil - zpetny ventil ostrikovace?
nadiktuj jim tohle číslo 61 66 1 389 040 předpokládám že máš E36 ale myslim že to bude stejny i na jinejch modelech
jina WDčkem bych to fakt neprostříkával budeš mít pak mastny okno a krom toho tim tomu asi nepomůžeš pač vevnitř neni nic mechanickyho je tam jen gumička
Jestli tam máš ten zpětnej ventil tak ho vyhoď pryč nebo dej novej. Já je tam neměl a v garáži se mi válely nějaký jetý co sem kdesi dostal i s hadičkama tak sem je tam nasadila jeden ostřikovač jen čural a druhej nešel vubec. Byly hold nějaký ucpaný nebo špatný...
EDIT: teď koukám že už se to vyřešilo... kdyžtak je jen vyndej mě to funguje bez nich naprosto bez problému...