Zdravíčko, mám problém, vletěl jsem do díry a od té doby mi plave zadek a píská levé kolo, jakoby šlo smykem. To se děje jenom v zatáčkách nebo při přejetí po nerovnosti. Co to může být? Mám podezření na silentblok, ale nevím zda by to dělalo, až takové věci. Nemá někdo výkres, jak má vypadat vytahovák toho silentbloku? Díky.
doufám že to budou jen ty silentbloky. ja sem se vsude docetl o uskakování v zatáčkách ale mě to uskakuje aji na rovné cestě. mám koupit originál nebo se vyrábí něco lepšího od jiné značky?nemá někdo aspoň přibližné rozměry toho přípravku na lisování?
já bych to sám nedělal, je to strašná pakárna.. dal bych to někam do opravny.. mám ten stejný problém auto stoji u mechanika a počítám že vysolím mu za to max 1,5 tis
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
na to lmi sem se díval ale zaráží mě že na něm není ten boční kroužek jako u originálu. jinak sem se díval na ty silentbloky a pravý je uřčitě špatný ale u levého nevím zda se mi že nechodí ale rameno je natlačené k j jedné straně domečku což asi taky nebude dobrý pro jistotu udělám oba