Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Svítící kontrolka airbagu
O daném tématu se tady toho už celkem dost napsalo, můj problém je ale specifický. Asi před půl rokem jsem vezl v M3 pod sedačkou spolujezdce nějaký věci, takže sedačka nebyla úplně docvaklá dole. Po pár dnech začala svítit kontrolka airbagu. Smáznul jsem chybu, po čase se rozsvítila znovu. Tak jsem zajebal s krabičkou od dečky pod sedačkou, a asi měsíc to bylo v pohodě. Teď se po přejetí nerovnosti na silnici kontrolka rozsvítila a nejde smáznout. DIS píše MRS4-0B: Batterie Pluspolltrennung 1 B6510_30008, Inpa Ignition circuit ZK10/Safety battery switch. V BMW mě řekli, že se musí vyměnit kabel od baterky k motoru, stojí 5k, což by nebylo tak hrozný, ale montáž je údajně 70 AW, což je při 125 Kč za AW celkem ranec. Řešil někdo podobnej problém? Dík
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pokud budeš tak hodnej, zatím jsem to nevyřešil a je mně divný, že s tím SBK nikdo neměl problém
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
Beefeater-64
- Klubové ID: 1940
Hele podle te diagnostiky by to mohl byt odpojovac baterie, melo by se to dat objednat samostatne, melo by to byt hned u baterky a menit proto celou kabelaz je blbost. Nez bych ale obednaval tento odpojovac zkusil bych se podivat na konektor kterej je u nej. Hned u plus svorky na baterie je patrona ktera ti vystreli pri nehode a odpoji ti napajeni motoru, to je ten odpojovac, samozrejme musi byt necim aktivovanej - nejakej konektor a jen tak pokud jsi nemel havarku se nepokazi.
Zdravím
Tak mam asi podobnej problém, diagnostika mi vyhodila chybu: Obovod odpálení ZK 10 bezpečnostní spínač 1 poškozené vedení.. odpor baterie příliš velký... auto je po nehodě takže se nějak nedivím, jen jsem chtěl vědět jestli jste někdo neřešil problém s tímhle odpalovacím okruhem.. a jestli nevíte kde se fyzicky nachází bezpečnostní spínač 1.
Tak mam asi podobnej problém, diagnostika mi vyhodila chybu: Obovod odpálení ZK 10 bezpečnostní spínač 1 poškozené vedení.. odpor baterie příliš velký... auto je po nehodě takže se nějak nedivím, jen jsem chtěl vědět jestli jste někdo neřešil problém s tímhle odpalovacím okruhem.. a jestli nevíte kde se fyzicky nachází bezpečnostní spínač 1.