Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nesepíná sahara na Iesku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
maty3

#1 Příspěvek od maty3 »

Ahoj kluci chtěl jsem se zeptat jestli by mi mohl dát někdo radu,čím může být,že přestala sepínat sahara,a auto začalo vařit,termostat je dobrý,ale nvm ještě jak je na tom na vodní pumpa,jinak jsem vyměnil čidlo na chladiči a nic.A jestli by mi ještě někdo řekl jestli má vliv když bude špatná ta vodní pumpa s tím sepínáním sahary díky moc za radu
CybreX
Klubové ID: 2569
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CybreX »

Meli sme u nas E36, ktere nejela sahara a hralo se. Bylo tam malo vody, este je mozne ze to mas zavzdusnene. Jinak na te E36 se menila i vodni pumpa, protoze chrastila. Pak se delala i hlava, protoze byla praskla u vyfukoveho kanalu a bralo to vodu.
maty3

#3 Příspěvek od maty3 »

aha ja pravě chci vyměnit tu vodní pumpu,ale zaráží mě ,že jsem tu saharu zkousel zvlast na baterku a nebezela,a druhy den kdyz to varilo tak se z niceho nic na chvilku rozeběhla.
Cuky

#4 Příspěvek od Cuky »

Pokud jsou teplý všechny hadice a chladič tak to asi pumpou a termostatem nebude, pokud je mrtvej ten elektro motor tak to bude asi hlavní příčina :D A Vaření bych neřešil dokud ti nebude spínat ventilátor. Páč k čemu je ti nová vodní pumpa, když to nebude nic chladit při stání? Pokud bude fungovat a stále vařit pak bych řešil pumpu a termostat.
Odpovědět