Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 coupe - hrabe dveřím
Mám problém s dveřma, po otevření klasicky okno sjede centak dolu, ale jakmile dveře zavřu, tak okno jede nahoru dolů nahoru dolů.....Dělalo to občas, ale teď to dělá furt a musím to zavírat na desetkrát a až pak se mi podaří, že se to uklidní, ale stejně se mi za jízdy rozsvicuje osvětlení kabiny.Stalo se mi i, že auto nešlo zamknout dálkou.
Chci se zeptat kde je přesně problém, ať ten díl můžu sehnat a rovnou vyměnit, ať to nerozdělávám desetkrát.Díky
Chci se zeptat kde je přesně problém, ať ten díl můžu sehnat a rovnou vyměnit, ať to nerozdělávám desetkrát.Díky
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
krom toho stačí pohledat a najdeš třeba tohle tema
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... D&start=15 na druhy straně je i odkaz na obrázek
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... D&start=15 na druhy straně je i odkaz na obrázek
Díky hoši za rychlé reakce.
Capri: tak jsem ho našel a je na kastli v protikusu zámku, ale mám 96 předface, takže to nechápu
Nicméně když otevřu dveře a mačkám na spínač, tak okno zajíždí pokaždý, ale jakmile dveře zavřu, tak to blbne a jezdí nahoru/dolu.Ten spínač jeví známky opotřebení, ale bude to tím?
Capri: tak jsem ho našel a je na kastli v protikusu zámku, ale mám 96 předface, takže to nechápu
Nicméně když otevřu dveře a mačkám na spínač, tak okno zajíždí pokaždý, ale jakmile dveře zavřu, tak to blbne a jezdí nahoru/dolu.Ten spínač jeví známky opotřebení, ale bude to tím?
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
jo podle mě to bude tim že je ošoupanej skus na něj na zkoušku něco lípnout třeba nejakou lepenku bo něco aby tam chvilku drželo aspon na jedno zavření a uvidíš jinak mě moc nenapada jak ho nastavit nafurt jedině kdyby to šlo leptat tak tam přileptat kousek plastu a opilovat do tvaru jakej to má mít a nebo koupit novej ale to netušim kolik tak může stát peněz